Hlavní obsah

Svetry jsou hlavními zimními doplňky, zahřejí a udělají parádu

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se teplé letní počasí změní na sychravý podzim a zimu, mnoho z nás si toto období jistě spojí s huňatými svetry, teplými dekami, čaji a lenošením. Ve skutečnosti ale na takové kratochvíle příliš času nezbývá. Co nám ale určitě zůstane, jsou teplé svetry. Ty se hodí ke všem typům stylingu.

Foto: Profimedia.cz

Na podzim a v zimě se uplatní teplé svetry.

Článek

Samozřejmostí je oblékat svetr k džínům. To je nejjednodušší a naprosto nesmrtelná klasika, která nikdy nikoho nezradí. Zkuste se v případě tmavého svetru zaměřit na zbytek outfitu ve světlých barvách.

Světlé doplňky

Ke světlým džínům dolaďte bílou proužkovou košili, přikryjte svetrem z tmavě šedé příze. Pokračujte zimní parkou a světlými doplňky v podobě kulicha a šály. Na nohy obujte kožené nazouváky. Samozřejmostí jsou teplé ponožky.

Foto: Archiv firem

Košile, H&M, 799 Kč. Zimní parka, Levi´s, 4999 Kč. Šála, F&F, 429 Kč. Svetr, Tally Weijl, 599 Kč. Kulich, F&F, 249 Kč. Boty, Ojju, 2399 Kč. Kalhoty, Topshop, info o ceně v obchodě.

Džínovina v hlavní roli

Úžasné pohodlí poskytují i oversized modely, velké vytahané svetry. Ty laďte s džínovými legínami, tzv. jegginami. Nebojte se k džínovému spodku obléci i svršek ze stejného materiálu. Mašli nebo vázanku na košili vytáhněte a nechte cíleně vykukovat ze svetru.

K elegantnější košili si rozhodně můžete dovolit obout černé kozačky na jehlovém podpatku a doplnit stejnobarevnou kabelkou. Jedinečnost podtrhnete krásnou tmavě vínovou buřinkou.

Foto: Archiv firem

Kabát, Esprit, 3499 Kč. Kožené boty, Levi´s, 3499 Kč. Košile, Esprit, 1499 Kč. Klobouk, Only, Zoot, 849 Kč. Kabelka, Matt&Nat, info o ceně na webu. Legíny, Calzedonia, info o ceně v obchodě.

Podzimní barvy

Pohrajte si s barvičkami. K tomu postačí volné tmavě zelené brčálové šaty a vínový svetr se šikmým zipem. Dolaďte hnědými vyššími kozačkami, bronzovou kabelou a barevnými prstýnky, obsahujícími dvě hlavní barvy celku. Módní barevnou kombinaci završte sytě žlutým kabátkem.

Foto: Archiv firem

Kabát, Esprit, 3399 Kč. Boty, Reserved, info o ceně v obchodě. Šaty, Mohito, info o ceně v obchodě. Kabelka, OBag, 1870 Kč. Svetr, New Yorker, 549 Kč. Prsteny, Pandora, info o ceně v obchodě.

Nadčasový styl

Tato kombinace bude možná na některé příliš, nicméně vězte, že tento androgynní styl má v dnešních trendech mnoho fanoušků. Vytvoříte ho snadno, na pomoc si můžete vzít dokonce i pánské svršky, které v tomto případě zastoupil pletený svetr.

Doladěn je o široké kalhoty nad kotníky (pod ně se hodí vzít černé neprůsvitné silonky) a nepromokavou bundu přes hlavu s kapucí. Celek doplňují kožené nazouvací boty, které společně s batohem podtrhnou sportovní styl.

Foto: Archiv firem

Bunda Adidas Originals, 3799 Kč. Batoh, H&M, 949 Kč. Svetr, Cos, info o ceně v obchodě. Boty Nike, Queens, 3690 Kč. Kalhoty, Cos, info o ceně v obchodě.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám