Hlavní obsah

Svatební inspirace na nadcházející sezónu

Novinky, Linda Humlová

Chystáte letos svatbu a nemůžete se rozhodnout, jaké šaty jsou pro vás ty pravé? Inspirujte se aktuálními modely světových návrhářů, kteří udávají trendy v tom, co budou nevěsty nosit. Na extravaganci ale zapomeňte, v módě je jednoduchost a nadčasová elegance.

Foto: Profimedia.cz

Svatební šaty značky Marchesa

Článek

Reem Acra

Libanonský návrhář Reem Acra proslul svými luxusními róbami, kterým vévodí nadčasový styl a kvalitní zpracování. Modelky představující na přehlídce v americkém New Yorku aktuální trendy na sobě měly čelenky z lučního kvítí, stejně nenuceně působily i samotné svatební šaty, které byly posety decentními kytičkami.

Střihově modely vyznávaly styl, že méně je více. Dominovaly zejména srdíčkové a véčkové výstřihy a rozšířené sukně do A. Jak se vám tato klasika líbí?

Foto: Profimedia.cz

Reem Acra

Lanyu

Šaty od čínské návrhářky Lan Yu a její značky Lanyu vynikají elegancí a čistotou, a to zejména díky svým klasickým střihům. Návrhářka nejčastěji volí šaty s klasickými vypasovanými živůtky, které krásně zvýrazní drobnou ženskou postavu. Rozšiřující se bohaté sukně zase skryjí nedostatky v podobě širších stehen či hýždí.

Barevně byly na přehlídce koncem března v čínském Pekingu k vidění zejména modely v takzvané „off white” barvě, což je bílá barva s béžovým podtónem, který krásně ladí s pokožkou.

Foto: Profimedia.cz

Lanyu

Marchesa

Značka Marchesa patří, co se týče svatebních šatů, k těm nejvýznamnějším. Každoročně udává trendy, šaty této značky si často oblékají celebrity a vysoce postavené ženy po celém světě.

V letošní kolekci najdou nevěsty šaty klasického stylu, které jsou ovšem ozvláštněny krajkou a různými druhy nášivek. Populární spadlá ramena se budou nosit i letos, stejně tak i hluboké, ale elegantní výstřihy, které vyniknou i na ženách s drobnějším hrudníkem.

Foto: Profimedia.cz

Marchesa

Sposaitalia Collezioni

Italská značka Sposaitalia Collezioni přišla stejně jako každý rok s klasickými bílými šaty i s jejich barevnými variantami. Šaty v meruňkové, růžové, ale i načervenalé barvě, představené na akci v Miláně, jistě ocení nevěsty, které už za sebou nějakou tu svatbu mají, nebo jen nechtějí sáhnout po klasické bílé barvě.

Foto: Profimedia.cz

Sposaitalia Collezioni

Reklama

Výběr článků

Načítám