Hlavní obsah

Šperky rozzáří jarně laděný outfit

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šperky patří k ženské kráse zcela neodmyslitelně, nosily je totiž už ženy v době kamenné. Jsou doplňkem, který definuje ženský vzhled, umí podtrhnout krásu a dodat jí na vzácnosti a jedinečnosti.

Foto: Profimedia.cz

Jarní outfit krásně doplní různé typy šperků. Od náušnic, po náhrdelníky, prsteny či náramky.

Článek

Jarní počasí vyloženě svádí a láká k oživení šatníku. Pokud si ale netroufáte jej ozvláštnit barevnými kousky oblečení, skvělou službu vám může prokázat zcela jednoduchá věc - šperk.

Podle uvážení a osobní preference volte náušnice, náramek, náhrdelník nebo prsten. Jednotlivé kousky šperkařských firem se také vyplatí kombinovat, jarní kolekce přinášejí totiž mnoho zajímavého.

Foto: Endless Jewelry

Kolekce značky Endless Jewelry přináší spoustu pozitivních jasných barev, stříbrné korálky i náramky a korálky pro štěstí. Nakombinovsat si je můžete podle svého gusta.

Většinou se jedná o květinové motivy, pastelové tóny a jarní barvy. Velmi trendy jsou také náramky z kůže doplněné o nejrůznější přívěsky, které si nositelka může kombinovat podle nálady a gusta.

Vždyť je to právě šperk, který by stejně jako oblečení měl odrážet nejen vyjádření našeho názoru a nálady, ale být i prezentací nás samotných.

Foto: Pandora

V jarní kolekci Pandora najdete geometrické a květinové motivy, detaily krajky, barevné kameny, ale i miniaturní květinové vzory známých květin, například pomněnek. převládají pastelové barvy a květinové motivy evokující jarní čas.

U šperků platí, že méně je více. Proto zvolte jednu dominantu a nesnažte se ji přebít dalším výrazným šperkem. Pokud například zvolíte prsten s velkým kamenem, na zápěstí připněte buď decentní malý náramek, anebo se obejděte bez něj.

V takovém případě se hodí kombinovat například s náušnicemi ze stejné kolekce, anebo minimálně alespoň sladit dominující barvu (zlato, stříbro), či barvu kamenu.

Foto: Ti Sento Milano

Značka Ti Sento se vyznačuje šperky z rhodiovaného stříbra, zdobené kubickými zirkony a různě broušenými a zajímavě tónovanými kameny.Pro jaro a léto 2016 si značka připravila kolekci šperků s jemnými pastelovými barvami a oblými tvary.

Foto: Halada

kelnotnictví Halada letos představila náhrdelníku Nudo Pendant, ale i elegantní kolekci geometrických šperků Niessing Kristallit. Milovnice šperků zaujmout i kožené náramky Capolavoro, či bublinkové naušnice Cosmos z bílého 18ti karátového zlata.

Barvami letošního roku značka Pantone vyhlásila pudrovou růžovou (baby pink) a pomněnkově modrou. Pokud jsou vám tyto barvy blízké, slaďte je například pomocí prstenu z růžového zlata s kamenem z měnícího se měsíčního kamene.

Podobně ale můžete kombinovat například i bižuterii. Světlé pastelové tóny k sobě ladí, ať už je dáte dohromady v jakékoliv kombinaci.

Foto: DIC Diamonds

DIC Diamonds se ve své kolekci inspirovala trendy barvou roku, pudrovou růžovou. Tu zařadila v podobě růžových doplňků z růžového zlata a barevných kamenů.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám