Hlavní obsah

Šály zahřejí a ochrání proti mrazu, jsou i skvělým módním doplňkem

Novinky, ema

Co se týče zimních doplňků, mezi těmi nejčastějšími a nejoblíbenějšími v poslední době stále vedou maxi šály a šátky. Ty totiž krk nejen skvěle ochrání proti omrznutí, ale při správném sladění jsou také jedinečným a neotřelým módním doplňkem.

Foto: Profimedia.cz

I slavné ženy propadly maxi šálám.

Článek

Své o tom vědí především všechny ženy, které na tento módní doplněk nedají dopustit. To můžeme, mimochodem, pozorovat i v českých ulicích. Maxi šálám přišly na chuť milióny žen na celém světě.

Herečka Pamela Andersonová využila jako doplněk tzv. tunel, tedy šálu bez konce, který ledabyle ovázala okolo krku, kdežto herečka Vanessa Hudgensová zvolila černou klasiku. Zpěvačka Nicole Richieová vsadila na kontrast bledé kůže a rudé šály.

Foto: Profimedia.cz

Pamela Andersonový, Vanessa Hudgensová, Nicole Richieová

Jak šály nosit? Tomuto jedinečnému doplňku nevládnou žádná pravidla, a způsob nošení i styling tak závisejí na osobitém vkusu, ale i momentální náladě každé ženy.

Foto: Profimedia.cz

Nikki Hiltonová, Katherine Heiglová, Heidi Klumová

Na první pohled fádní outfit můžete rozsvítit netradičním šátkem výrazné barvy, pokud ale máte výrazně vzorovaný kabát, vsaďte raději na jednoduchou šálu. Co se týče zemitých tónů, ty k sobě pasují za každých okolností. Hnědá a šedá jsou vděčnou kombinací.

Foto: Profimedia.cz

Naomi Wattsová, Minnie Driverová, Olivia Wildeová.

Šálu noste jen tak omotanou okolo krku, nebo na ní udělejte velký uzel. Záleží na tom, zda vás neznervózňují plandavé konce, anebo vám naopak není nepříjemný velký objem látky pod bradou. Oba  styly jsou vkusné a neplatí pro ně žádná pravidla.

Foto: Profimedia.cz

Ashley Tisdaleová, Alexa Chungová, Blake Livelyová

Šátek může být skvělým doplňkem například k saténové košili, jak to předvedla česká supermodelka Eva Herzigová. Ta k elegantnímu účesu, luxusním brýlím a meruňkovému saku sladila šátek s košilí, což jí dodalo francouzský šmrnc.

Herečka Rachel Weiszová si se stylingem příliš hlavu nelámala. Podle módních kritiků ale nezvolila šálu, nýbrž deku, kterou si neváhala omotat kolem krku.

Foto: Profimedia.cz

Eva Herzigová, Rachel Weiszová, Vicotoria Beckhamová.

To bývalá zpěvačka a současná módní návrhářka Victoria Beckhamová byla jako vždy stylová. K velbloudímu svetříku a námořnické sukni sladila šedomodrý šál, zajisté z luxusního materiálu, do kterého se zachumlala tak, že ji nebylo téměř možné poznat.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám