Hlavní obsah

Podzim v denimu. Pro ni i pro něj

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Denim je trendem již několik dekád a nic nenasvědčuje jeho odchodu, právě naopak. Aktuální podzimní kolekce se džínovou módou jen hemží. Objevte unikátní vlastnosti denimu a pořiďte si do svého šatníku i jiné kousky z tohoto materiálu, než jsou džíny.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, C&A

Článek

Podtrhněte svou ženskost stylovými denimovými šaty. Sáhněte po modelu s projmutím v pase, který hezky zvýrazní vaše ladné křivky. Šaty pak doplňte vysokými hnědými kozačkami a přehoďte huňatý kardigan. Kromě šatů najdete v kolekcích i nabídku nadčasových denimových svršků.

Trendem jsou jak košile v cargo stylu, tak romantické halenky s volánky z jemného denimu. Skvělým společníkem do nepředvídatelného podzimního počasí je i džínová bundička.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, s.Oliver

Pokud vám v šatníku ještě pořád schází, je nejvyšší čas se po nějaké poohlédnout. Vybírat můžete mezi klasickými krátkými, ale i prodlouženými modely ve všech různých barvách.

Jaké trendy budou vládnout letošnímu podzimu

Styl
Foto: archiv firem

Zleva: Šaty, Lindex, 999 Kč. Lacláče, Levi's, 3299 Kč. Zvony, F&F, 599 Kč. Košile, Levi's, 1799 Kč. Bunda, Levi's, 3299 Kč. Boty, Gino Rossi (prodává CCC), 2499 Kč

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, C&A

Foto: archiv firem

Zleva: Bunda, Desigual, 4999 Kč. Košile, Levi's, 2599 Kč. Bunda, Levi's, 3999 Kč. Bílá bunda, C&A, 898 Kč. Top, Lindex, 399 Kč. Boty, CCC, 999 Kč

Na své si přijdete i v případě, že hledáte nové džíny. Letos se nosí zejména modely s vysokým pasem a rozšířenými nohavicemi nebo mrkváčový typ tzv. „mom jeans“.

Klasické skinny džíny se zase skvěle soukají do kozaček. Nenechte se přemluvit jen k tmavým barvám. I na podzim se nosí bílé džíny, stačí je jen kombinovat s jemnějšími barvami, jako jsou například odstíny hnědé.

Foto: archiv firem

Zleva: Overal, Levi's, 3499 Kč. Košile, Marks & Spencer, 1299 Kč. Košile, Diesel, 3899 Kč. Džíny, F&F, 599 Kč. Džíny, Marks & Spencer, 799 Kč. Džíny, F&F, 599 Kč

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, C&A

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Jaké trendy budou vládnout letošnímu podzimu

Léto sice ještě nekončí, ale v regálech obchodů už dávno panuje podzimní zboží. Začněte proto pomalu odkládat letní šaty na dno skříně a podívejte se na první...

Výběr článků

Načítám