Hlavní obsah

Pět žhavých trendů nadcházející sezony

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto se pomalu, ale jistě chýlí ke konci. To znamená jediné, je nejvyšší čas uklidit sandály či lehká tílka a nahradit je něčím teplejším. Připravte se na nadcházející sezonu včas a pořiďte si do své skříně trendy kousky, které vám budou dělat radost celý podzim i zimu. Co se letos bude nosit?

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Saint Laurent.

Článek

Oversized ramena

Začněme hezky od základu, tedy od střihu. Zatímco minulý rok se trendy vracely k období devadesátých let, letos sahají ještě hlouběji do minulosti.

Tušíte správně, 80. léta jsou zpět a s nimi i výrazná silueta vycpaných či nabíraných ramen. Najdete je na sakách, topech, a dokonce i na kabátech.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Saint Laurent

Výrazné barvy

Co se týče barevných kombinací, zapomeňte na klasické tlumené tóny. Světoví návrháři totiž zaveleli, že tentokrát se budou nosit výrazné barvy, jako je růžová, slunečnicově žlutá, tyrkysová či kobaltově modrá.

Vyberte si v nich jeden kousek, nebo si troufněte kombinovat celý model do jedné nápadné barvy.

Foto: Profimedia.cz

Zleva přehlídky značek: Fendi, Jacquemus, Dolce&Gabbana

Romantické růže

Pokud toužíte po vzorech, sáhněte po tom, který má v sobě zakomponované růže. Právě tyto královny květin totiž dominují letošní sezoně.

Takto květovaný vzor se pak nebojte zdrsnit pomocí kožených doplňků. Kdo řekl, že rozkvést nemůžete i v zimě?

Foto: Profimedia.cz

Zleva přehlídky značek: Prada, Dries Van Noten, Prada

Nápadité punčochy

Neholdujete trendům, ale přesto chcete do svého šatníku zařadit módní kousek, který mu dodá šťávu? Není nic jednoduššího než se inspirovat světoznámými návrháři a pořídit si alespoň jeden pár zajímavých punčoch, které můžete nosit k sukním i šatům.

Vyzkoušejte například po vzoru značky Saint Laurent univerzální poloprůhledné punčochy s puntíky nebo se odvažte a vsaďte na výrazné vínové s krajkovým dezénem po vzoru Gucci.

Foto: Profimedia.cz

Zleva přehlídky značek: Zimmermann, Saint Laurent, Gucci

Pásky: Čím širší, tím lepší

Co se týče doplňků, tam návrháři hovoří jasně. Nosit se budou pásky, a ne ledajaké. Zapomeňte na klasické do kalhot a raději se porozhlédněte po těch širokých do pasu.

Přepásat jimi můžete takřka cokoliv. Od šatů přes svetry až po baloňáky či vlněné kabáty. Troufnete si?

Foto: Profimedia.cz

Zleva přehlídky značek: Zimmermann, Saint Laurent, Dior

Reklama

Související články

Vykouzlete si vosí pas díky trendy páskům

Tenké, široké, dlouhé i krátké. Pásky už dávno neplní jenom praktickou funkci, ale také tu módní. Přepásat jimi můžete doslova cokoliv. Od volného topu, přes...

Nechte své nohy zazářit v metalické obuvi

Chcete svému letnímu outfitu dodat punc luxusu a elegance? Pak se porozhlédněte po botách v bronzovém, stříbrném či zlatém odstínu. Nebojte se experimentovat...

Výběr článků

Načítám