Hlavní obsah

Vykouzlete si vosí pas díky trendy páskům

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tenké, široké, dlouhé i krátké. Pásky už dávno neplní jenom praktickou funkci, ale také tu módní. Přepásat jimi můžete doslova cokoliv. Od volného topu, přes dlouhou košili či šaty. Stačí si jen vybrat takový, který bude sedět vaší postavě i stylu.

Foto: Profimedia.cz

Ozvláštněte své oblečení trendy páskem.

Článek

Pásky disponují hned několika výhodami. Kromě toho, že zvládnou vykouzlit pas i ženám, které mají spíše rovnou postavu, dokážou i jednoduchému outfitu vdechnout život. Jaký pásek zvolit a s čím ho kombinovat?

Foto: archiv firem

Zleva šaty: Zara, 799 Kč. Cellbes, 899 Kč. Zara, 599 Kč. Pásky zleva: Aboutyou.cz, 517 Kč. Aboutyou.cz, 599 Kč. Pieces, 699 Kč.

Nejuniverzálnější jsou pásky úzké, které sluší všem ženám bez rozdílu věku i postavy. Na rozdíl od širších pásků z vás totiž neudělají jitrnici, ale naopak jemně upozorní na pas, aniž by zvýraznily okolní nedostatky.

Kombinujte je například s volnou košilí či šaty. Obojí navíc můžete jemně podkasat, a tím pásek opticky schovat.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Emily Ratajkowski

Štíhlé dámy pak mohou zvýraznit svůj pas i širokým páskem. Ty jsou navíc letos opravdu trendy a platí, že čím širší, tím lepší. Pro efektní look je opět kombinujte s volnějším typem oblečení.

Foto: archiv firem

Zleva šaty: Zara, 799 Kč. Marks&Spencer, 1899 Kč. Lindex, 899 Kč. Pásky zleva: Aboutyou.cz, 647 Kč. H&M, 449 Kč. Zara, 499 Kč.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Angelina Jolie

Při výběru samotného pásku se pak řiďte radou, čím méně, tím lépe. Výrazná loga a spony s kamínky už opravdu nefrčí.

Sázkou na jistotu jsou elegantní minimalistické pásky z kůže. Módní maniačky se pak mohou porozhlédnout i po perforovaných modelech či páscích se zvířecím vzorem.

Foto: archiv firem

Zleva šaty: H&M, 899 Kč. H&M, 599 Kč. Zara, 1299 Kč. Pásky zleva: H&M, 349 Kč. Reserved, 249 Kč. Alaïa, orientační cena 25 000 Kč.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Módní inspirace: Tuniky na pláž i do města

Znáte přednosti letních tunik? Nejen, že jsou pohodlné, vzdušné a schovají případné nedostatky, ale jsou také neuvěřitelně variabilní. Můžete v nich totiž...

Výběr článků

Načítám