Hlavní obsah

Oživte svůj styl jarní kabelkou v pastelových tónech

Novinky, Linda Humlová

Je vědecky dokázáno, že barvy pozitivně ovlivňují naši náladu. A o těch pastelových to platí dvojnásob. Rozšiřte proto svoji sbírku kabelek o nový jarní kousek v meruňkové, jahodové či jemně žluté barvě a dodejte tak svému outfitu punc ženskosti.

Foto: archiv firmy

Kabelky, Matt & Nat (prodává Urbanlux), ilustrační foto

Článek

Nebojte se, záměrem rozhodně není vypadat jako sladká panenka, ale zařadit do vašich šatníků trochu cukru nemusí být na škodu. Navíc barevné kabelky mají tu výhodu, že se hodí ke každému jednoduchému outfitu a dodají mu na mladistvosti. Jakou si vyberete?

Barevné pastelky

Pokud chcete svému šatníku opravdu dodat šťávu, pak se porozhlédněte po trendy modelech ve výrazných barvách. Zkusit můžete například šeříkovou, petrolejovou, meruňkovou nebo žlutou.

Tyto barvy nejlépe vyniknou na minimalistických modelech, které zároveň působí luxusně, a to přitom mohou stát pouze pár korun.

Zamilujte se do odstínů fialové, šeříkové a lila

Styl

Odvážnější pak mohou vsadit na vzorované kabelky. Ty ale kombinujte s opatrností. Nejlépe vyniknou s jednoduchým oblečením, jako je klasika v podobě dobře sedících džín a bílého trička.

Foto: archiv firem

Batoh, Matt & Nat, 4400 Kč. Modrá kabelka, See by Chloé, 8520 Kč. Meruňková, Matt & Nat, 2810 Kč. Žlutá, Kara, 3990 Kč. Vzorovaná, Frula, 8700 Kč.

Klasická béžová

V případě, že si potrpíte spíše na méně výrazné tóny, pak vsaďte na jarní obdobu klasické černé kabelky a vyberte si z palety nude odstínů. Ty se totiž nejen skvěle nosí, ale také dobře kombinují, protože si rozumí s takřka všemi ostatními barvami.

Nebojte se za svůj béžový kousek připlatit a vsaďte na pravou kůži. Taková kvalitní kabelka vydrží ve vaší skříni dlouhá léta a uvidíte, že nikdy nevyjde z módy.

Foto: archiv firem

Kabelka ve stylu vaku, Matt & Nat (prodává Urbanlux), 3990 Kč. Batoh, Furla, 10 000 Kč. Malá kabelka s řetízkem, Kara, 2590 Kč. Velká krémová kabelka, Cocinelle, 9369 Kč. Malá kabelka crossbody napravo, Gino Rossi, 2299 Kč.

Roztomilá růžová

Dodejte svému šatníku na špetce hravosti. Růžové a krémové kabelky dokážou ženu rozjasnit a přidat jí na ženskosti. Vsaďte na klasickou malou crossbody kabelku, která se už podle jména nosí zejména křížem, nebo praktickou shopper kabelku, která se nosí na rameni či v ruce a je ideální na nákupy.

Vsadit můžete také na stylový batoh, který užijete jak na procházky po městě, tak na výlety mimo něj.

Foto: archiv firem

Velká shopper nalevo, Baťa, 1399 Kč. Batoh, Bagind, 2890 Kč. Malá růžová kabelka, Bagind, 1890 Kč. Malá krémová, Matt & Nat (prodává Urbanlux), 3440 Kč. Velká shopper napravo, H&M, 599 Kč.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám