Hlavní obsah

Okopírujte styl vévodkyně Kate

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedna z nejsledovanějších ikon, manželka britského korunního prince Williama, byla už od počátku odtajnění vztahu s populárním členem královské rodiny bedlivě sledována i díky svému vytříbenému módnímu vkusu. Vzhledem k nenáročnosti její garderoby se dá styl vévodkyně Kate velmi snadno napodobit.

Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně Kate je oblíbenou módní ikonou.

Článek

Pokud chcete okopírovat styl vévodkyně z Cambridge, nemusíte nakupovat v drahých obchodech. Nosí stylové, ovšem většinou velmi jednoduché a módní kousky, které se dají sehnat v obchodech s běžnou konfekcí. Její styl je velmi střídmý a uvážlivý. Vzhledem ke svému postavení si nemůže dovolit výstřednosti. Elegance a střídmost jsou naopak aspekty, které ještě více podtrhují její půvab.

Beznadějně vyprodáno

Poslední návštěva těhotné vévodkyně na veřejnosti se neobešla bez těhotenského kabátu v pomněnkové barvě. Kabát značky Séraphine, která se zaměřuje na těhotenskou módu, stojí v přepočtu 7237 Kč, byl okamžitě vyprodán. Kašmírový kabát s falešnými kapsami se dá sehnat v béžové a námořnicky modré barvě. Kopie kabátu se ale i u nás dá koupit daleko levněji.

Foto: Profimedia.cz

Pomněnkově modrý kabát bude sluše blondýnám i brunetkám. Úzký kabát s knoflíky? Asos, 2227 Kč. Vpravo kabát splývavého střihu, F&F, 1299 Kč.

 Malé červené místo černé

Na charitativní akci v Norwichi oblékla Kate červené šaty s tříčtvrtečními rukávy bez výstřihu od návrhářky Katherine Hookerové za 14 000 Kč. Celek doplnila stříbrnými šperky. Doplňky, lodičky a psaníčko volila v neutrální černé barvě. Vévodkyně dokázala, že na společenské akce se nemusí nutně chodit jen v malých černých šatech. Zkuste tedy zvolit červenou.

Foto: Profimedia.cz

Zkuste červené šaty podle vévodkyně Kate. Vlevo šaty se zipem a asymetrickou sukní, Asos, 597 Kč. Vpravošaty s delšími rukávy, Tamsin London, 2985 Kč.

Róba za sto tisíc

V roce 2011 se na předávání filmových cen BAFTA objevila vévodkyně Kate v šeříkových šatech z dílny návrháře Alexandra McQueena. Jediným výrazným dekoračním prvkem byl stříbrný třpytivý pásek. Outfit společně se stříbrnými botami Jimmy Choo a doplňky vyšel bezmála na 112 000 Kč.

Foto: Profimedia.cz

Vlevo: Šaty s netopýřimi rukávy, Asos, 2190 Kč. Vpravo plesové šaty bez ramínek, Mango, 999 Kč.

Reklama

Související články

Britky už nechtějí být jako Kate

Zdá se, že si britské ženy přestaly idealizovat manželku prince Williama. Přišlo vystřízlivění z počátečního šílenství, kdy se 32letá Kate stala veřejnou...

Výběr článků

Načítám