Hlavní obsah

Oblečení na domácí lenošení

Aktualizováno

To, že za sebou zavřeme dveře po příchodu z práce, neznamená, že nám to doma nemůže slušet. Vyměňte staré tepláky a obnošené triko za nové příjemné domácí kousky podle nejnovějších trendů. Uvidíte, že se budete cítit lépe.

Foto: archiv firmy

Domácí oblečení, Tchibo, 699 Kč

Článek

Najděte si chvilku pro sebe, zachumlejte se do hřejivé deky a vychutnejte si šálek svého oblíbeného čaje. Leží vám na stole nedočtená knížka? Nebo už delší dobu uvažujete nad novým online kurzem? Právě teď je skvělá doba věnovat se věcem, které jste poslední týdny nestíhala.

Vytvořte si k tomu doma příjemnou podzimní atmosféru. Kromě svíček, hřejivých tkanin a různých dekorací nezapomeňte ani na pohodlné domácí oblečení. Objevte novinky z aktuálních módních kolekcí a udělejte si radost stylovými modely, které budete nosit s radostí!

Foto: archiv firem

Zleva: Lisca, 1219 Kč. Astratex, 1589 Kč. Top, Marks & Spencer, 1399 Kč. Šortky, Marks & Spencer, 899 Kč. Košilka, Astratex, 1389 Kč

Béžová barva: Jak ji zakomponovat do svého šatníku

Styl
Foto: archiv firmy

Pyžamo, Marks & Spencer, 899 Kč

Foto: archiv firem

Zleva: Mikina, H&M, 749 Kč. Župan, Vlnka (prodává Ovečkárna), 3299 Kč. Overal, Tchibo, 999 Kč. Béžový top, F&F, 499 Kč. Béžové kalhoty, F&F, 499 Kč

Vsaďte na hřejivé a měkoučké modely, ze kterých se vám nebude chtít večer ani převléct do pyžama. Hitem letošní podzimní sezony jsou především pohodlné domácí komplety z úpletu.

V kolekcích však najdete i klasiku v podobě tepláků, legín, tunik, teplých mikin a pletených kardiganů.

Foto: archiv firmy

Tepláky, Tchibo, 499 Kč

Stylové kabáty z přehlídkových mol

Styl
Foto: archiv firmy

Zleva: Pyžamový set, 679 Kč. Flanelové pyžamo, 1649 Kč. Pruhované pyžamo, 1889 Kč. Župan, 1399 Kč. Vše Astratex

Foto: archiv firem

Zleva: Kardigan, H&M, 749 Kč. Kalhoty, H&M, 749 Kč. Mikina, Cellbes, 1699 Kč. Overal, Lisca, 1619 Kč

Reklama

Související témata:
Domácí oblečení

Související články

Stylové kabáty z přehlídkových mol

Stejně jako se příroda zahalila do překrásných podzimních tónů, je tady čas převléknout kabát i vám. Jaké se budou letos nosit?

Trend robustních podrážek postihl i válenky

Ženy je milují pro jejich pohodlnost, muži nenávidí pro jejich nevábivý vzhled. Řeč je o válenkách. Tato obuv, která vzbuzuje mnoho emocí, se dočkala nového...

Výběr článků

Načítám