Hlavní obsah

Trend robustních podrážek postihl i válenky

Aktualizováno

Ženy je milují pro jejich pohodlnost, muži nenávidí pro jejich nevábivý vzhled. Řeč je o válenkách. Tato obuv, která vzbuzuje mnoho emocí, se dočkala nového faceliftu. S ohledem na současné trendy získala robustní podrážku.

Foto: Profimedia.cz

Boty Ugg s výraznou podešví

Článek

Válenky si získaly své příznivkyně pro svoji pohodlnost i skvělé tepelné vlastnosti. Často se totiž vyrábí z pravého ovčího rouna, výrobci proto dokonce doporučují nošení naboso.

Zatímco minulý rok byly v kurzu ultra krátké válenky pod kotníky, letos jim navíc přibyla několikacentimetrová podešev. Ačkoliv by se na první pohled mohlo zdát, že se jedná o módní přešlap, opak je pravdou.

Nenáviděný i milovaný módní trend je zpět. Válenky tentokrát v jiné podobě

Styl

Výrazná podešev je totiž v obuvi trend číslo jedna, dotýká se všech kategorií. Zdobí nejen sportovní či kotníkové boty, ale také například mokasíny.

Za svoji popularitu ale válenky vděčí zejména celebritám. V minulosti si je s oblibou navlékala například dědička hotelového impéria Paris Hiltonová nebo podnikatelka Kim Kardashianová.

Zkrácenou podobu válenek na platformě zase zviditelnily sestry Hadidovy, nejlépe vydělávající modelky světa. Novým modelem se ale pochlubila i například herečka, zpěvačka a televizní osobnost Keke Palmerová.

Může se vám hodit na Zboží.cz: Dámské válenky

Reklama

Související témata:

Související články

Jak pečovat o vlněné oblečení

Klesající teploty, ale i vysoké náklady na teplo. To jsou důvody, proč se do našich skříní začínají vkrádat teplé huňaté svetry. Jedním z nejteplejších...

Výběr článků

Načítám