Hlavní obsah

Objevte kouzlo dřevěných šperků a doplňků

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dřevo je v módě. Vyrábí se z něj šperky, hodinky i různé nevšední dárkové předměty a vychytávky. Dřevěné doplňky přitom nenosí jen hipsteři, ale také lidé s vášní pro design, kvalitní zpracování a v neposlední řadě ekologii. Vyberte si mezi hodinkami, brožemi, motýlky či kryty na smartphony a dodejte tak svému stylu punc originality.

Foto: Archiv firmy

Dřevěný dámský motýlek, BeWooden, 1290 Kč

Článek

Přírodní materiály jsou ve světě v kurzu, jinak tomu není ani u českých výrobců. Seznamte se s nápaditými designy nejrůznějších předmětů, za kterými většinou stojí zlaté české ručičky a pořiďte si stylový dřevěný kousek, který vás v létě zaručeně nepopálí a ani nezčerná.

Nepřehlédnutelná ozdoba

Dřevěné módní doplňky kolují napříč českými obchody. Můžete si tak své obyčejné tričko nebo svetr vylepšit propracovanou dřevěnou broží, uši ozdobit dřevěnými náušnicemi nebo si chránit oči před sluníčkem pomocí dřevěných brýlí. Pánové si mohou pořídit krásné dřevěné manžetové knoflíčky s vyřezávanými motivy nebo si je nechat personalizovat pomocí iniciál.

Foto: Archiv firem

Náušnice, Maame, 160 Kč. Manžetové knoflíčky, BeWooden, 1290 Kč. Sluneční brýle, WoodHood, 1399 Kč. Brož zajíc, BeWooden, 290 Kč. Brož ptáček, Maame, 300 Kč. Brož medvěd, BeWooden, 290 Kč

Cool hodinky

Jste vášniví sběratelé hodinek? Pak doporučujeme do sbírky zařadit i dřevěné modely, které se skvěle hodí jak k bohémskému, tak elegantnímu stylu. Pánské modely můžete skvěle sladit k hnědému pásku a polobotkám, dámské vypadají skvěle k bílým rozevlátým šatům nebo modrým džínovým kouskům.

Foto: Archiv firem

Zleva: Woowa, 2290 Kč. Woowa, 2490 Kč. Wooden land, info o ceně v obchodě. Wooden land, info o ceně v obchodě. Woodies, 3490 Kč

Pro sebe i jako dárek

Tipů na dárky není nikdy dost, a to zejména v letních svatebních měsících. Pokud nevíte, v čem na svatbu vyrazit nebo čím budoucí novomanžele obdarovat, vsaďte na dřevěné motýlky, které jsou stylové a hodí se jak pro muže, tak pro ženy. Stejnou radost uděláte i dřevěným přáním, které má v sobě důmyslně skrytou přihrádku na hotovost.

Foto: Archiv firem

Přání, Woodener, 990 Kč. Kryt tmavý, Wooder, 899 Kč. Kryt světlý, Wooder, 849 Kč. Sada dvou motýlků dámský a pánský, BeWooden, 2190 Kč. Sada motýlku a manžetových knoflíčků z exotického dřeva, BeWooden, 5999 Kč. Peněženka na karty, BeeWooden, 1090 Kč

Dárky pro pány patří všeobecně mezi ošemetná témata. Pokud je oslavenec milovník technologií, určitě neuděláte chybu s dřevěným pouzdrem na smarthphone. Muže elegány jistě potěší dřevěná, ručně zpracovaná peněženka.

Reklama

Související témata:

Související články

Oživte svůj šatník pomocí bohémského stylu

Bohémský styl se dočkal svého znovuzrození. Designéři se předhánějí v počtu krajek, volánků a dalších detailů, které promítnou do svých kolekcí. Dodejte svému...

Výběr článků

Načítám