Hlavní obsah

Nevíte, co si obléknout na letní party? Inspirujte se přehlídkou značky Alberta Ferretti

Módní přehlídka značky Alberta Ferretti, která proběhla koncem května v italském letovisku Rimini, byla plná elegantních modelů v zemitých barvách. Slouží tak jako skvělá inspirace k tomu, co si obléknout na party v letních měsících.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Alberta Ferretti

Článek

Léto je obdobím, kdy se koná mnoho večerních společenských akcí, jako jsou svatby, zahradní party, plesy nebo večírky na terase. Vzhled je při těchto příležitostech důležitý, stejně jako cítit se pohodlně a elegantně zároveň. Na jaké oblečení vsadit?

Rozevláté šaty

Asi nejméně komplikovanou volbou je vsadit na letní šaty. Vzhledem k vysokým teplotám je důležité volit je nejlépe z lehkých materiálů, které umožní vaší pokožce dýchat. Bavlna, šifon, hedvábí nebo látka s viskózovým podílem jsou skvělými možnostmi. Tyto materiály jsou vzdušné a příjemné na nošení i v teplých letních dnech.

Než se rozhodnete, co si obléknout, je důležité zvážit typ společenské události. Například svatební hosté by měli dodržovat dress code uvedený na pozvánce. Pokud jde o neformální večírek na terase, můžete být o něco volnější ve výběru oblečení. Pamatujte, že je lepší být více elegantní než podle očekávání nedostatečně upravení

Letní společenské akce jsou skvělou příležitostí ukázat svou kreativitu v oblasti barev. Svěží a jasné odstíny jsou v létě vítány. Pastelové tóny jsou také populární a dodají vám lehký a sofistikovaný vzhled. Nebojte se experimentovat s různými barevnými kombinacemi.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Alberta Ferretti

Cannes 2023: Nejkrásnější šaty z červeného koberce

Styl

Třpytivé kalhoty

Pokud se chystáte na večírek, vyzkoušejte nápaditou kombinaci třpytivých kalhot a topu. Ten můžete volit ve stejném barevném tónu jako spodní díl, či zcela kontrastní. Důležité ale je vsadit na jednoduchost.

Flitrované kalhoty jsou samy o sobě výrazným kouskem, a proto vybírejte například mezi jednoduchými halenkami, tričky či vsaďte na jistotu a oblékněte klasickou bílou košili. Pak už stačí přidat jen výrazné náušnice a máte hotovo.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Alberta Ferretti

Společenské kalhoty a top

Velmi sofistikovanou volbou jsou společenské kalhoty v medových tónech, které nepůsobí tak tvrdě jako klasicky černé. Poohlédnout se můžete ale také například po béžových, modrých nebo smaragdových kalhotách.

K nim slaďte top se zajímavě řešeným výstřihem, který celý outfit příjemně ozvláštní a odlehčí.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Alberta Ferretti

Ladící set

V letošním roce jsou velmi trendy ladící sety. Nosí se kombinace topů a sukní, ale i například kraťasů a vestiček v byznys stylu.

Pokud do takového kompletu zainvestujete, máte jistotu, že oba kousky unosíte i zvlášť, a nabízí se tak mnoho příležitostí ke kombinování.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Alberta Ferretti

Třpytivé minišaty

Letní party jsou ideální příležitostí k tomu, abyste se nechala unést módními trendy a vybrala si něco zářivého a výjimečného. Flitrované minišaty jsou skvělou volbou, pokud chcete na akci zazářit a přitáhnout pozornost. Tyto šaty vám dodají lesk, eleganci a šarm, a přitom se perfektně hodí do letní atmosféry.

Doplňky k nim volte decentnější. Postačí jednoduché páskové sandály a jednobarevné hladké psaníčko.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Alberta Ferretti

Jak vypadá dovolenková móda podle značky Chanel

Styl

Reklama

Související témata:
Letní outfity

Výběr článků

Načítám