Hlavní obsah

Nejlepší outfity Margot Robbieové jako novopečené Barbie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejlepší outfity Margot Robbieové, která je hlavní hvězdou nového filmu Barbie, ukázaly, že tato panenka je mnohem více než jen plastová figurka. Je to ikona, která ztělesňuje různé podoby ženství, síly a elegance. Prohlédněte si módní inspiraci plnou odstínů růžové.

Foto: Profimedia.cz

Margot Robbieová

Článek

Margot Robbieová je známá nejen svými vynikajícími hereckými schopnostmi, ale také svým vkusem v oblékání na červeném koberci i v běžném životě. Její styl kombinuje prvky elegance, ženskosti a aktuálních módních trendů.

Díky svému zjevnému charismatu a sebevědomému vystupování dokáže nosit s lehkostí jakýkoli outfit a dodat mu jedinečný šmrnc. To ji činí nejen módní ikonou, ale i zdrojem inspirace pro mnoho mladých žen po celém světě.

Jeden z nejvíce diskutovaných trendů, který se okolo Margot začal vytvářet, je tzv. „Barbie-core“. Původně byla tato kombinace spojována s dokonalou růžovou barvou, cukrovinkovými vzory a romantickými volány, které jsou typické pro panenku Barbie. Avšak nový význam tohoto trendu se posunul na vyšší úroveň.

Nyní se pod pojmem Barbie-core ukrývá módní styl, který zahrnuje prvky sladké ženskosti a zároveň nezávislosti a sebevědomí. Je to kombinace odvážných kousků s klasickými prvky a nádechem elegance, které dohromady tvoří něco jedinečného.

Barbie mánie aneb Růžová barva se vrací

Styl

V Margotině šatníku najdeme módní kousky, které perfektně ilustrují tento trend. Od nádherných růžových šatů až po sportovní kombinace, které zdůrazňují její silnou a aktivní stránku. Tento styl je o oslavě ženskosti všemi jejími podobami - od jemných květinových vzorů až po silné geometrické tvary.

Tento módní trend zaujal nejen její fanoušky, ale i světové návrháře. Na přehlídkových molech jsme mohli vidět mnoho kolekcí inspirovaných filmem Barbie, a mnohé módní značky vytvořily dokonce kolaborace.

Návrháři si hrají s růžovou, pastelovými barvami a romantickými prvky, které zdůrazňují ženskost a krásu každé ženy. Ale zároveň přidávají do svých kolekcí odvážné a moderní prvky, aby vytvořili rovnováhu mezi nezávislostí a ženskostí, což je hlavní myšlenkou „Barbie-core“.

ŽEBŘÍČEK: Duo Barbie a Oppenheimer brakuje kina

Film

KVÍZ: Svět zachvátila horečka Barbie, jak dobře panenku znáte?

Žena

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám