Hlavní obsah

Nejkrásnější módní přehlídky z Paříže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nedávno se ve světě odehrál měsíc módy, který tradičně končí v Paříži. Milovnice trendů si tak mohly prohlédnout nejnovější kolekce pro období jaro/léto 2024 z rukou renomovaných návrhářů a módních značek. Jaké přehlídky stojí za pozornost?

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značek Hermès, Valentino, Givenchy

Článek

Hermès: Přirozený půvab

Značka Hermès vsadila na jednoduchost a eleganci. Většina modelů se skládala z kousků ve stejném barevném odstínu. Nejčastěji bylo ale k vidění oblečení v hnědé a červené barvě. Oba tyto odstíny jsou aktuálně velmi trendy a vypadá to, že zůstanou v kurzu i příští rok. Často byly k vidění různé kombinace materiálů, zejména kůže s hedvábím či bavlnou.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Hermès

Givenchy: Klasická krása

Módní značka Givenchy představila přehlídku plnou nadčasových modelů v klasických siluetách. Nechyběly dámské kostýmky v pánském stylu, přilehlé šaty do společnosti, ani trendy modely vhodné například na večírky. Barvám dominovaly neutrální odstíny v kombinaci s elektricky modrou.

MBPFW: To nejlepší z tuzemského týdne módy

Styl
Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Givenchy

Loewe: Silueta pasu

I značka Loewe předvedla módní show plnou nositelných kousků. Důraz byl kladen na pleteniny. Objevila se i trojice extrémních oversized svetrů s výraznými zlatými knoflíky.

Dalším výrazným společným jmenovatelem celé kolekce byl důraz na siluetu pasu, který se posunul ještě o něco výš, než jsme byli zvyklí.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Loewe

Valentino

Milovnice tradičních siluet a nadčasových večerních šatů potěšila značka Valentino, která předvedla sofistikovanou kolekci plnou elegantních modelů. Nechyběly dlouhé večerní róby s kápí, které jsou pro značku typické, ale ani minimalistické řasené šaty či ty, které zdobily geometrické průstřihy.

Barevná paleta se nesla v tlumených odstínech. Nechyběla červená, smaragdově zelená, ale také modely v různých tónech bílé barvy.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Valentino

Žhavá inspirace pro milovníky italské módy

Styl

Inspirujte se stylovou módou z ulic Londýna

Styl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám