Hlavní obsah

Na udílení módních cen CFDA 2017 šla extravagance stranou

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každoroční přehlídka těch nejkrásnějších šatů, to je předávání CFDA cen za módu. Tato velkolepá událost, která se konala v americkém New Yorku, svedla na jednu scénu všechny osobnosti, které v módě něco znamenají. Letošní ročník zcela ovládl návrhář Raf Simons, který za svou kolekci pro značku Calvin Klein dostal ocenění za nejlepšího návrháře roku dámské i pánské kolekce.

Foto: Profimedia.cz

Zleva modelka Sara Sampaiová, modelka Lily Aldridge, modelka Elsa Hosková

Článek

Pokud si rádi alespoň pohledem ´smlsnete´ na nákladných róbách od těch nejvyhlášenějších návrhářů, tak vás nesměl letošní ročník módních cen CFDA minout.

Celebrity tento rok sahaly po umírněných, ale o to krásnějších šatech. Často se na nezvyklém modrém koberci objevovaly róby v pastelových barvách. Současně byly k vidění i nejrůznější kombinace černé a bílé. Střihům dominovaly jednoduché, úzké živůtky a splývavé sukně, některé dámy překvapily i krásnými splývavými smokingy.

Události se zúčastnily nejvyhledávanější modelky, ale i návrháři, herečky a herci. Ceny si pak převzali Raf Simons (Calvin Klein) za nejlepšího návrháře roku dámské i pánské kolekce, cenu za doplňky Stuart Vevers (Coach), cenu za módní ikonu dostala in memoriam Franca Sozzaniová, bývala šéfredaktorka italského časopisu Vogue.

Foto: Profimedia.cz

Zleva

Foto: Profimedia.cz

Zleva

Foto: Profimedia.cz

Zleva

Foto: Profimedia.cz

Zleva

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám