Hlavní obsah

Charitativní přehlídka svedla na molo nejznámější modelky současnosti i minulosti

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Součástí probíhajícího mezinárodního filmového festivalu ve francouzském Cannes byla i charitativní módní přehlídka pod taktovkou supermodelky Naomi Campbellové. Na rozdíl od klasické přehlídky se na molu střídaly modely od různých světově známých návrhářů, kteří své šaty věnovali na dobročinné účely organizace Save the Children. Po molu se prošla i sama Naomi Campbellová, modelka Kate Mossová a další hvězdy modelingové scény.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Na charitativní módní přehlídce zářili Naomi Campbellová, Kate Mossová či Antonio BanderasVideo: Reuters

 
Článek

V pořadí dvacátá charitativní přehlídka s názvem Fashion For Relief se stala jednou z nejsledovanějších událostí letošního filmového festivalu v Cannes.

Na molu se objevily stálice módního průmyslu a bývalé supermodelky v čele s Naomi Campbellovou, Kate Mossovou, Heidi Klumovou a Natalií Vodianovou. Po jejich boku se objevily i nejsledovanější modelky současnosti, jako je Kendall Jennerová či Bella Hadidová. Společně se ukázaly v modelech aktuálních kolekcí různých módních domů - Maison Margiela Artisanal, Azzedine Alaïa, Versace, Alexander McQueen a další.

Hvězdná noc

Modelky vynesly nádherné róby z dílen těch nejpovolanějších. Podívejte se, jaké šaty si oblékly hlavní hvězdy charitativního večera.

Foto: Profimedia.cz

Zleva

Foto: Profimedia.cz

Zleva

Nespoutaný Antonio

O zábavu se postaral španělský herec Antonio Banderas, který si v půlce přehlídky sundal sako s barevnou podšívkou a vytvořil si z něj improvizovanou muletu, což je z pravidla rudá látka, kterou toreadoři dráždí býky při zápasech.

Foto: Profimedia.cz

Zleva

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám