Hlavní obsah

Módní moment letošního roku: Nahé šaty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Módní značka Coperni během Pařížského týdne módy předvedla neobvyklou show. Na pódium poslala modelku Bellu Hadidovou jen v kalhotkách tělové barvy a lodičkách. Poté začali umělci vrstvit na její tělo bílou barvu přímo před zraky diváků. Pomocí této techniky vytvořili minimalistický bílý model s rozparkem.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Bella Hadidová.

Článek

Pětadvacetiletá modelka Bella Hadidová by směle mohla být královnou letošního týdne módy v Paříži. Kromě toho, že nechyběla na žádné módní přehlídce známých návrhářů a značek, se stala také hvězdou unikátní performance značky Coperni.

Během přehlídky této značky se Hadidová, kterou vědci označili za ženu s nejdokonalejší tváří, vydala po mole oblečená pouze v kalhotkách tělové barvy. Následně se zastavila před trojicí techniků, kteří na ni začali stříkat speciální sprej, díky kterému jí vytvořili ojedinělé šaty.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Bella Hadidová.

Ty pak doupravila švadlena, která šaty ozvláštnila rozparkem a upravila ramínka.

Novou kolekci značky Gucci předvedlo 68 dvojčat

Styl

Sprej v plechovce byl speciální materiál fabrican, který „ztvrdne“ do podoby textilu. Fabrican se nachází v plechovce ve formě kapaliny, ale ve skutečnosti je vyroben z bavlny nebo ze syntetických vláken, která po nastříkání přilnou k tělu. Lze je však snadno odstranit a opětovně přeměnit na tekutý roztok.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Bella Hadidová.

Francouzská značka Coperni pojmenovaná po astronomovi Mikuláši Koperníkovi je známá svými odvážnými výtvory – v dubnu se stala virální jejich kabelka z ručně foukaného skla, kterou nosila například modelka Kylie Jennerová či zpěvačka Doja Cat.

Značku založilo v roce 2013 návrhářské duo Sébastien Meyer a Arnaud Vaillant.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Bella Hadidová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám