Hlavní obsah

Módní inspirace podle Iriny Shaykové

Pětatřicetiletá Irina Shayková je celosvětově známou modelkou a tváří hned několika módních značek. Za povšimnutí ale stojí také její hvězdný styl. Na rozdíl od většiny ostatních modelek totiž dává přednost vojenským botám před podpatky a pánským kostýmkům před minišaty.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Irina Shayková

Článek

Irina Shayková se narodila v ruském Jemanželinsku. Kariéru modelky odstartovala poměrně pozdě, až v 19 letech v Paříži. Zanedlouho se stala tváří značky Intimissimi a objevila se ve výročním vydání magazínu Sports Illustrated Swimsuit Issue.

Několikrát se prošla po mole v rámci prestižních přehlídek značky Victoria's Secret a mezi její slavné kamarádky patří i Donatella Versace.

Ačkoliv svůj soukromý život neprezentuje příliš na veřejnosti, v médiích byl silně propírán její vztah s hercem Bradleym Cooperem, se kterým má dceru. Jejich vztah ale už patří minulosti.

V pánském stylu

Přestože Irina nepochybně patří mezi jedny z nejvíce sexy žen světa, její styl je inspirovaný spíše pánským šatníkem než dámským. Ráda nosí klasické kalhotové kostýmy, kterým ale vždy dodá na ženskosti díky střihu nebo neobvyklé barvě.

Nová módní ikona Anya Taylor-Joyová

Styl

Její styl nepochybně poznamenalo mateřství. Paparazzi ji často zastihnou v uvolněných boyfriend džínách a mikině, které ale doplní trendy koženým sakem nebo nadčasovým trenčkotem.

Inspirací jsou jí 90. léta, v jejím botníku proto nechybějí sandálky s hranatou špičkou, nebo naopak objemné vojenské boty, které nejčastěji kombinuje s minisukněmi či šaty. Ráda nosí také oversized saka přes upnuté šaty. Inspirujte se jejím streetstylem v galerii.

Reklama

Související články

Barevný experiment: Červená s růžovou

Dříve platilo kombinování červené a růžové za módní faux pas. Časy se ale mění a tato kombinace je příkladem tzv. trendu „color-block“, kdy se párují dohromady...

Nová módní ikona Anya Taylor-Joyová

Pětadvacetiletá americká herečka Anya Taylor-Joyová proslula nejvíce svou hlavní rolí v minisérii Dámský gambit. Do povědomí veřejnosti se ale dostává i její...

Jarní boty aneb Pohodlí na prvním místě

Nová sezona je tu a s ní konečně i hezké počasí. Pokud sháníte novou obuv a hlavním kritériem je pro vás pohodlí, pak se porozhlédněte po modelech bez podpatku...

Výběr článků

Načítám