Hlavní obsah

Módní inspirace: Letní crop topy podle celebrit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedním z nejoblíbenějších módních trendů pro letní sezonu jsou bezpochyby crop topy. Tyto krátké topy, které odhalují pas a část břicha, jsou zároveň svěží, sexy a stylové. Ať už jste na pláži, na festivalu, nebo jen ve městě, crop topy jsou skvělým způsobem, jak přidat do svého letního šatníku špetku lehkosti a sex-appealu.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: televizní osobnost Kimberley Garnerová, herečka Sarah Jayne Dunnová a modelka Emily Ratajkowski

Článek

Jednou z nejlepších věcí na crop topech je jejich všestrannost. Existuje celá řada stylů, vzorů a materiálů, které můžete vybrat podle svého osobního vkusu.

Pokud preferujete ležérní vzhled, zkuste crop top v jednoduchém designu a neutrální barvě, jako je bílá nebo černá. Tyto neutrální odstíny lze snadno kombinovat s džínami, šortkami nebo sukněmi, vytvářejí pohodlný a stylový outfit pro každodenní nošení.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Emily Ratajkowski

V případě, že se nebojíte módních experimentů, můžete zvolit crop top s výrazným vzorem nebo barvou.

Zkuste květinový potisk, pruhovaný vzor nebo geometrické tvary, které dodají vašemu outfitu na zajímavosti. Pro letní večery můžete vsadit na model zdobený flitry nebo krajkou, který přidá špetku lesku a elegance.

Jak zařadit výrazné barvy do svého šatníku a jak je kombinovat

Styl

Velmi trendy jsou také podprsenkové topy, které vypadají skvěle v kombinaci s klasickými rovnými kalhotami a sakem. Zkrátka a dobře s elegantní módou, díky které nevyzní prvoplánově.

Ostatně právě kombinování bývá často kámen úrazu. Jednou z oblíbených variant je nosit crop topy s vysokými džínami nebo sukněmi s vysokým pasem. Tento styl opticky prodlužuje nohy.

Na dovolenou a dny strávené na pláži můžete crop top sladit se šortkami nebo plavkovými kraťasy.

V chladnějších letních dnech si můžete crop top obléct pod sako nebo oversized svetr. Skvěle vypadá ale také v kombinaci s lněnou košilí.

Při výběru spodní části oblečení je důležité dbát na rovnováhu. Pokud máte na sobě crop top, který odhaluje část břicha, doporučuje se zvolit spodní část, která je méně vystavující. To znamená, že pokud nosíte crop top s krátkým vrškem, zvolte delší kalhoty nebo sukně.

Naopak, pokud máte na sobě crop top s košilí nebo sakem, můžete si dovolit nosit kraťasy nebo sukně s vyšším pasem. Důležité je cítit se pohodlně a sebevědomě ve svém outfitu.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Emily Ratajkowski

Pokud se obáváte, že crop top může odhalit příliš mnoho pokožky, můžete zvolit styl s lehce volnějším střihem nebo jeho delší variantu.

Existují také crop topy s delšími rukávy, které poskytují větší míru krytí a jsou ideální pro ty, kteří preferují méně odhalený vzhled.

Foto: Profimedia.cz

Herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová

Jak často je potřeba prát podprsenku

Styl

Na svatbu bez faux pas: Návod pro svatebčany

Styl

Může se vám hodit na Zboží.cz: Dámská tílka a topy

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám