Hlavní obsah

Móda z Oscarů: Gaga s diamanty za stovky milionů, růžový Aquaman a mnohem víc

Novinky, Linda Humlová

V noci z neděle 24. na pondělí 25. února se uskutečnilo v americkém Los Angeles slavnostní předávání filmových Oscarů. Kromě rozdaných cen vzbudily pozdvižení i samotné róby slavných. Podívejte se, kdo se svým outfitem tentokrát obstál, kdo naopak pohořel.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Emma Stoneová

Článek

Hvězdy večera

Mezi nejvýraznější postavy celé akce patřily rozhodně herečka Emma Stoneová, zpěvačka Jennifer Lopezová a herečka Emilia Clarkeová. Všechny totiž předvedly metalické šaty, které zářily na všechny strany. Třpytivou róbu zvolila i herečka Octavia Spencerová a ukázala, že i dáma plnějších křivek může působit ve velké večerní elegantně a dokonale žensky.

Foto: Profimedia.cz

Zleva herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová, herečka Emilia Clarkeová a Emma Stoneová

Foto: Profimedia.cz

Herečka Octavia Spencerová

Ve jménu elegance

Takzvané bodycon šaty neboli takové, které obepínají postavu, zvolilo více žen. Nejvýraznější rozhodně byla plus size modelka Ashley Grahamová, která své sexy ženské křivky oblékla do klasické černé róby bez ramínek.

Podobný model zvolila i tenistka Serena Williamsová, ovšem efekt nebyl stejný. Šaty bez ramínek totiž zbytečně upozornily na její široká a mohutná ramena.

Herečka Charlize Theronová pro změnu vsadila na světle modrou róbu s dlouhými rukávy a obřím výstřihem na zádech. Překvapením byla i změna vizáže. Herečka se kvůli akci totiž přebarvila z blondýnky na brunetku.

Foto: Profimedia.cz

Zleva modelka Ashley Grahamová, tenistka Serena Williamsová, herečka Charlize Theronová

Překvapením byla i zpěvačka Lady Gaga, která se nejspíš definitivně vzdala svého extravagantního stylu a nahradila ho prudce elegantní vizáží hodnou opravdové dámy. Na akci totiž dorazila ve vypasovaných černých šatech s vlečkou, kterou doplnila trendy rukavičkami a ohromným diamantem, jehož hodnota se blížila ceně 700 milionů korun.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Lady Gaga s mohutným diamantem na krku.

Svůj smysl pro styl potvrdila i herečka Helen Mirrenová, která zvolila nádhernou růžovou róbu, ke které sladila doplňky i make-up. Celý look pak korunovala nádherným diamantovým náhrdelníkem.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Helen Mirrenová

Slavné páry

Na červeném koberci nesměly chybět ani slavné páry. Výraznou postavou byl oceněný Rami Malek se svou hereckou kolegyní a zároveň partnerkou Lucy Boyntonovou. Ta si oblékla fialovou róbu s holými rameny, kterou doplnila už jen decentními šperky. Škoda jen, že nedávala větší pozor na Malekův motýlek, který byl během fotografování nakřivo.

Po boku své krásné přítelkyně Iriny Shaykové se objevil i hvězdný Bradley Cooper, který vzal na ceremoniál i svou matku. Největší pozdvižení ale vyvolal maskulinní herec Jason Momoa (představitel filmového Aquamana), který zvolil pastelově růžový smoking, který barevně ladil i s šaty jeho manželky Lisy Bonetové.

Foto: Profimedia.cz

Zleva herec Jason Momoa s herečkou Lisou Bonetovou. Herečka Lucy Boyntonová a herec Rami Malek. Herec Bradley Cooper s modelkou Irinou Shaykovou

Nejzajímavějším úkazem byl pak rozhodně herec a zpěvák Billy Porter, který předvedl sametové šaty v pánském stylu.

Foto: Profimedia.cz

Billy Porter

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související články

Jarní móda 2019: Puntíky, boho styl a další

Jaro má snad každý z nás spojené s nesmrtelným květovaným vzorem. Pokud svůj šatník ale tentokrát chcete ozvláštnit něčím novým a neotřelým, pak vám nabízíme...

Výběr článků

Načítám