Hlavní obsah

Móda pro těhotné může být moderní a veselá

Novinky, Eva Dvořáková

Myslíte, že je mateřství náročné a těhotenský pupík brání tomu, aby se žena cítila dobře a stylově oblečená? Už tomu dávno tak není. Dnes už módní domy nabízejí nespočet kousků pro nastávající maminky, nehledě na to, v jakém měsíci se zrovna nacházejí.

Foto: Profimedia.cz

Těhotenská móda nemusí být nudná.

Článek

Pokud se vám s bříškem nechce bloudit po obchodech, vsaďte klidně i na internetové prodejce módy. V pohodlí domova tak můžete vybírat a sestavovat jarní barevný outfit, nejde o nic složitého a náročného.

Pokud se chcete cítit hlavně pohodlně, vsaďte na těhotenské tuniky a košile.  Na jaře, kdy ještě není zas takové teplo, pod ně v klidu obléknete černé legíny nebo džíny, v létě si pak můžete dovolit vyrazit bez nich.

Volte barevné doplňky, které jsou vždy originálním a vtipným doplňkem, ovšem dbejte na to, aby vás v botách nebolely nohy a obuv nebyla příliš úzká. Vsaďte na pohodlné Crocsy nebo osvědčenou značku oblíbených bot. Pro maximální pohodlí můžete využít i ortopedickou vložku.

Foto: Archiv firem

těhotenská tunika, H&M, 899 Kč. Svetr na zavazování, Mama.licious, Zoot, 999 Kč. Oranžové Crocsy, urbanlux, 1199 Kč. Brýle, New Yorker, 139 Kč.

Foto: Archiv firem

Dlouhá džínová košile, Levi´s, info o ceně v obchodě. puntíkovaná košile, Mama.licious, Zoot, 969 Kč. Šedé těhotenské šaty, Lindex, 999 Kč. těhotenské sáčko, Mama.licious, Zoot, 1249 Kč.

Nemusíte se bát, že se v době těhotenství budete muset omezit na nemoderní džíny nebo černé legíny. Obchody nabízejí nespočet stylových a cenově přijatelných variant, a to jak kalhot, tak i sukní.

Vyberte si například vzorované úzké legíny nebo manšestrovou sukni, kterou můžete doladit svým oblíbeným tričkem. Na moderních harémových kalhotách s nízkým sedem oceníte především jejich flexibilitu a pohodlí.

Foto: Archiv firem

Top, Lindex, 699 Kč. Svetr Mama.licious, Zoot, 1529 Kč. Tyrkysový náhrdelník, Takko, 249 Kč. Žluté tenisky, vans, info o ceně v obchodě. Těhotenské džíny se záplatami, Bonprix, 899 Kč.

Foto: Archiv firem

Legíny s kytičkami, 379 Kč. Manšetrová červená sukně, 749 Kč. harémové těhotenské kalhoty, 999 Kč. Vše Bonprix.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Pastely i vzory osvěží jarní šatník

Přivítejte do svého šatníku první sluneční paprsky. Pokud přemýšlíte o tom, že investujete do nové jarní garderoby, pak by vaší pozornosti rozhodně neměly...

Rockový look podle Gwen Stefaniové

Málokdo by platinové blondýnce, která se proslavila především jako frontmanka kapely No Doubt, tipoval pětačtyřicet let. Matka tří malých dětí ale ani...

Výběr článků

Načítám