Hlavní obsah

Matka a dcera vypadají jako dvojčata. Přesto je dělí 30 let

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šedesátiletá Dawn Hubsherová a její třicetiletá dcera Cher z Floridy vždy sdílely mnoho podobných rysů. Když Cher dospěla, začala zvát maminku na akce svých přátel, kde byly často považovány za sestry. Dámy přiznaly, že si je párkrát spletli i jejich partneři.

Foto: Profimedia.cz

Dawn Hubsherová a její dcera Cher.

Článek

Cher Hubsherová se začala podobat své matce již v pubertě a po dosažení dospělosti byly takřka k nerozeznání.

„Bylo mi patnáct, když nás lidé začali upozorňovat na to, že vypadáme velmi podobně. Nejdříve mi to vadilo a chtěla jsem, aby moje matka vypadala jako typická máma, pak jsem to ale začala brát jako výhodu. Díky jejímu mladistvému vzhledu a chování se z nás staly největší kamarádky, dokonce přišla i na moji rozlučku se svobodou,“ říká Cher Hubsherová pro Daily Mail.

Proč sehrává v sebevědomí dívky důležitou roli její vztah s otcem

Děti

Jejich vzhled měl dokonce na svědomí hned několik trapných okamžiků. „Jednou přišel můj manžel zezadu k mé matce a plácnul ji po hýždích. Měly jsme na sobě totiž stejně barevné oblečení, a protože máme obě dlouhé tmavé vlasy, byly jsme k nerozeznání,“ popisuje humornou historku Cher.

Foto: Profimedia.cz

Podobu nelze zapřít.

Šedesátileté Dawn by její věk člověk tipoval jen těžko. „Lidé mi občas hádají věk kolem třicítky, což je pro mě obrovský kompliment,“ říká Dawn. Jejím klíčem k mladistvému vzhledu je zdravý životní styl, cvičení, kvalitní kosmetika, spánek a dostatečný pitný režim. „Výhoda je navíc mít dceru, která mě stále drží v obraze a zahrnuje mě informacemi o nejnovějších trendech a stylech,“ dodává Dawn.

Sedmdesátiletá návrhářka Vera Wang popírá zákony stárnutí

Styl

Obě ženy společně napsaly knihu, ve které radí ostatním, jak navázat milující vztah mezi matkou a dcerou. Dawn se nyní věnuje další publikaci, ve které radí, jak si udržet mladistvý vzhled.

Foto: Profimedia.cz

Obě se pyšní štíhlou postavou.

Foto: Profimedia.cz

Dawn Hubsherová s malou dcerou Cher na archivní fotografii.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám