Hlavní obsah

Lehké trendy bundy na přechodné období

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Denní teploty stoupají, je tedy nejvyšší čas uschovat teplé kabáty na dno skříně a pořídit si lehčí přechodnou bundu, která vám bude dělat radost na jaře, stejně jako na podzim. Jakou si vybrat?

Foto: archiv firem

Zleva: Vesta, s.Oliver, 3999 Kč. Bunda, Lindex, 799 Kč. Prošívaná bunda, Marks & Spencer, 799 Kč.

Článek

Už loni se na scéně objevila novinka v podobě shacketu a ani letos nebude v jarní kolekci chybět. Zateplenou košili v delší či kratší variantě užijete zejména na volnočasové aktivity. Skvěle totiž doplní každodenní look složený z džínů a oblíbeného trička či mikiny.

Skvělou volbou jsou také nesmrtelné prošívané bundy, které se navíc hodí i k elegantnějšímu stylu oblékání. Můžete vsadit jak na bundičky do pasu, tak na delší prošívané kabáty, nebo dokonce vesty.

Foto: archiv firem

Zleva: s.Oliver, 3999 Kč. s.Oliver, 2799 Kč. Vesta, Vero Moda (prodává Zoot), 1339 Kč. Červený kabát, s.Oliver, 3299 Kč. Zateplená košile, Desigual, 5699 Kč.

Horký trend nadcházející sezony: 70. léta

Styl

Pokud zvolíte vestu, nezapomeňte si pod ni obléct hřejivý svetr, mikinu nebo třeba koženou bundičku. Jarní počasí je celkem nevyzpytatelné. Jednou svítí sluníčko, po chvilce začne znenadání pršet.

Foto: archiv firem

Zleva: Dámská krémová pláštěnka, F&F, 999 Kč. Hnědá pláštěnka, s.Oliver, 2199 Kč. Khaki vesta, F&F, 799 Kč. Vesta, s.Oliver, 3999 Kč. Pláštěnka, s.Oliver, 3599 Kč.

Foto: archiv firmy

Kabát, Marks & Spencer, 2599 Kč.

Ve vaší výbavě by proto neměla chybět ani ležérní nepromokavá pláštěnka, ve které vás nepříjemný déšť ani vítr nepřekvapí. Dáte přednost neutrálním tónům nebo veselým barevným kouskům?

Móda inspirovaná severskou filozofií

Styl
Foto: archiv firem

Zleva: Béžový kabát, Cellbes, 2599 Kč. Kabát, Desigual, 6599 Kč. Zateplená košile, Marks & Spencer, 2199 Kč. Pláštěnka, s.Oliver, 2799 Kč. Kabát, Lindex, 2299 Kč.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Jaké trendy budou vládnout letošnímu jaru

Také už se nemůžete dočkat března? Jaro už visí ve vzduchu, je tak nejvyšší čas porozhlédnout se po tom, jaké trendy budou vévodit nadcházející sezoně. Jaké...

Výběr článků

Načítám