Hlavní obsah

Kolekce módního domu Versace, na které se podílela i zpěvačka Dua Lipa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V rámci filmového festivalu ve francouzském Cannes, který se konal od 16. do 27. května, se odehrála i módní přehlídka značky Versace, na níž se podílela Grammy oceněná zpěvačka Dua Lipa. K vidění bylo mnoho krásných modelů převážně v odstínech růžové, tyrkysové a černé. Na přehlídkovém mole nechyběly ani modelky Irina Shayková a Lila Grace Moss-Hacková.

Foto: Profimedia.cz

Dua Lipa x Versace

Článek

Dua Lipa a Donatella Versace (kreativní ředitelka značky od roku 1997) začaly spolupracovat v roce 2018 poté, co popová zpěvačka oblékla odvážnou kombinaci trikotu a džínové bundy na svém vůbec prvním vystoupení na Brit Award.

Aktuální kolekce proběhla v rámci nejslavnějšího filmového festivalu na světě v Cannes v soukromé vile u velkolepého bazénu. Exkluzivní pozvání přijali influenceři a celebrity v čele s modelkou Rosie Huntington-Whiteleyovou či závodníkem F1 Lewisem Hamiltonem.

První kolekce zpěvačky pro Versace byla silně inspirována archivními modely značky, zejména návrhy z 90. let.

Foto: Profimedia.cz

Dua Lipa x Versace

V kolekci „Resort“, jež je určena zejména na dovolené, nechyběly vypasované šaty, minisukně, capri legíny, ale také odvážené sety ve stylu barbiecore. To vše zejména v pastelových barvách modré a růžové, které doplňovala kontrastní černá.

Barbie core nebo Y2K. Znáte módní trendy letošní sezony?

Styl

Italský módní dům už dávno pochopil, že móda není jen o oblečení. Pro zesnulého zakladatele Gianniho Versaceho – a jeho sestru Donatellu – byly vždy prioritou celebrity, velkolepá podívaná a jedinečné okamžiky, které se zapsaly do učebnic módy a stylu.

Versace zároveň není jedinou značkou, která využívá sílu vysoce profilovaných spoludesignérů – konkrétně hudebníků.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Dua Lipa na květnové akci newyorského Metropolitního muzea

Začátkem tohoto měsíce zpěvačka Erykah Badu vydala kolekci s italským domem Marni, Jennie Kim z kapely Blackpink odhalila kapsulovou kolekci ve spolupráci s Calvinem Kleinem.

V březnu kreativní ředitel značky Balmain Olivier Rousteing spolupracoval se zpěvačkou Beyoncé na vydání 16 looků inspirovaných jejím uznávaným albem „Renaissance“ z roku 2022.

Modely z přehlídky Versace si můžete prohlédnout v naší galerii.

Jaké plavky jsou letos trendy

Styl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám