Hlavní obsah

Kojení dvou malých dětí si u ní vybralo svou daň, až po plastice se začala opět cítit hezky

Před těhotenstvím se dnes čtyřiadvacetiletá Radka věnovala modelingu. Kojení dvou malých dětí si ale vybralo svou daň na jejích ňadrech, která ztratila plnost i tvar. I když svému tělu byla vděčná, že odnosilo a odkojilo dvě krásné a zdravé děti, vzhled jejího poprsí ji přesto velmi trápil.

Foto: Medicom

S novými prsy se paní Radka cítí skvěle.

Článek

Prsa jsou symbolem mateřství, ženskosti a sexuální atraktivity. I z tohoto důvodu ženy často řeší jejich tvar, velikost a trápí se kvůli jejich nedokonalostem. Trpí tak jejich sebejistota a sebevědomí. Což potvrzuje i příběh paní Radky, která se po narození svých dvou dětí a jejich kojení začala trápit kvůli změně svého poprsí. „Nahá jsem se necítila hezky a mé sebevědomí začalo strádat,“ svěřila se Radka.

Začala tak uvažovat o plastice prsou. Zprvu měla ale obavy, přece jen se jedná o operativní zákrok. Nakonec u ní ale převážila touha znovu se dívat do zrcadla s radostí a objednala se ke konzultaci na Medicom Clinic. „Život je jednoduše příliš krátký na to si říkat co by kdyby,“ dodala Radka.

Jejím přáním bylo mít znovu přirozená, plná prsa, což jí i doktor Petros Christodoulou splnil.

Když plastické operace pomáhají lidem s kvalitou života

Zdraví

Hned na první konzultaci ji uklidnil a v přátelském duchu vysvětlil, co bude operace obnášet a jak bude probíhat pooperativní péče.

„Od začátku jsme s panem doktorem byli naladěni na stejnou vlnu a velmi pozitivně na mě působilo i prostředí kliniky, včetně milého a trpělivého personálu,“ vypráví dnes spokojená Radka.

Foto: Medicom Clinic

Radka s panem doktorem při výběru velikosti a materiálu implantátu

S výsledkem byla Radka nadmíru spokojená. Nová, pevná a přirozená prsa předčila její očekávání. „Když jsem svá nová prsa poprvé uviděla, zaplavil mě hřejivý pocit, který jsem už dlouho nezažila. Cítila jsem se znovu krásná,“ svěřila se Radka. Její první reakce byla obdivné: „No ty bláho.“

Úspěch spočíval i v dobře zvoleném postupu. „Aby dokonalý efekt operace vydržel co nejdéle, použili jsme speciální silikonové implantáty s mikropolyuretanovým povrchem, které se vyznačují vysokou stabilitou a nízkým rizikem komplikací. K tomu, abychom klientku ušetřili zbytečných jizev, jsme použili takzvanou vnitřní modelaci, při které se tkáň uvnitř prsu modeluje ze stejné rány, která slouží k vložení implantátu. Pomyslnou třešničkou dokonalého dekoltu bylo doplnění vlastního tuku. Pomocí takzvaného lipofillingu se podařilo sjednotit lehkou asymetrii prsou,“ vysvětluje plastický chirurg Petros Christodoulou.

Foto: Medicom Clinic

Před zákrokem a po něm

Pan doktor tak Radce splnil její sen. Opět se začala ve svém těle cítit hezky, začala se o sebe i více starat a dnes se i těší, že se opět jednoho dne vrátí ke své kariéře modelky.

Článek vznikl ve spolupráci s klinikou Medicom Clinic.

Po porodu si nechala zmenšit a vytvarovat prsa. Život se jí změnil k lepšímu

Styl

Pokles očních víček přidává roky a zhoršuje vidění

Zdraví

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám