Hlavní obsah

Kendall Jennerová, nejlépe vydělávající modelka roku 2021

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejlépe vydělávající modelkou roku 2021 se stala opět Kendall Jennerová. Za sebou zanechala taková jména jako Adriana Limová či sestry Hadidovy. Jaké byly začátky její kariéry, s jakými značkami spojila své jméno a jaký je její soukromý život?

Foto: Profimedia.cz

Kendall Jennerová

Článek

Šestadvacetiletá Kendall Jennerová, celým jménem Kendall Nicole Jennerová, se narodila 3. listopadu 1995 v americkém Los Angeles jako nejstarší dcera Bruce Jennera a Kris Jennerové.

Má celkem 9 sourozenců. Nejblíže je jí ale její mladší sestra Kylie Jennerová, která vlastní kosmetické impérium, starší sestry Kourtney, Kim a Khloe Kardashianovy z matčiny strany a nevlastní bratr Rob Kardashian.

Její slavný příběh se začal roztáčet brzy, a to doslova. V současnosti nejznámější americkou rodinu Kardashianů proslavila televizní reality show „Držte krok s Kardashianovými“ (Keeping Up with the Kardashians). První díl byl odvysílán již v roce 2007 a poslední letos během léta.

Seriál plný pozlátka, nablýskaných automobilů, exkluzivních večírků a drahého oblečení si rychle našel příznivce po celém světě a navzdory svému kontroverznímu obsahu otevřel zlaté dveře do světa showbyznysu všem účinkujícím, včetně Kendall.

Foto: Profimedia.cz

Rod Kardashianů-Jennerů

Kendall jako jediná z rodiny měla od malička předpoklady stát se modelkou. Vysoká, štíhlá postava a nevšední rysy ji rychle vystřelily do modelingového světa.

Svoji kariéru zahájila již ve 13 letech, kdy podepsala smlouvu s Wilhelmina Models, a už v roce 2015 šla přehlídky pro značky Chanel, Alexander Wang, Diane von Fürstenberg, Donna Karan, Vera Wang, Michael Kors, Marc Jacobs či Oscar de la Renta.

Z šatníku modelky Kendall Jennerové

Styl

V roce 2015 ji žebříček Forbes zařadil mezi nejlépe vydělávající modelky světa a už v roce 2017 stanula na jeho špici. Porazila přitom světovou topmodelku Gisele Bündchenovou, která se držela v čele žebříčku celých 14 let.

Foto: Profimedia.cz

Kendall Jennerová

Od té doby si svoji pozici drží a s přiznaným výdělkem 40 milionů amerických dolarů (přes 872 milionů korun) za letošní rok opět porazila všechny své konkurentky, včetně sester Hadidových či modelky Adriany Limové.

Osobní život modelky není tak bouřlivý, jak by se dalo očekávat. Oproti svým sestrám plní přední obálky časopisů jen opravdu výjimečně. V současné době randí s hráčem NBA Devinem Bookerem.

Foto: Profimedia.cz

Na přehlídce značky Victoria’s Secret

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám