Hlavní obsah

Kdo obstál a kdo pohořel na letošních British Fashion Awards

Novinky, Linda Humlová

V pondělí 2. prosince se v londýnské Royal Albert Hall odehrál slavnostní galavečer British Fashion Awards 2019. V rámci něj se rozdávala ocenění významným osobnostem ze světa módy. Prohlédněte si, v jakých šatech dorazily celebrity na červený koberec.

Foto: Profimedia.cz

Zleva herečka Cate Blanchettová, návrhář Giorgio Armani a herečka Julia Robertsová

Článek

Ceny British Fashion Awards patří mezi nejprestižnější ocenění módního průmyslu. Každoročně se na slavnostní vyhlášení sjedou nejvýznamnější osobnosti v oboru, aby se dozvěděly, kteří vyvolení se stanou výherci zasloužených sošek.

Mezi oceněnými letos nechyběla Naomi Campbellová, která získala cenu za módní ikonu. Návrhářem roku se stal Daniel Lee, jenž pracuje pro značku Bottega Veneta, která rovněž dostala ocenění za značku roku.

Cenu za celoživotní přínos módě si pak odnesl návrhář Giorgio Armani, kterého na akci dopovodily herečky Julia Robertsová a Cate Blanchettová.

Komu to na červeném koberci nejvíce slušelo?

Jednu z nejkrásnějších rób večera předvedla herečka Emilia Clarkeová, která vsadila na efektní model v ostře žluté barvě.

Její herecká kolegyně Cate Blanchettová si oblékla šifónovou róbu v barvě slonové kosti, které dominoval výrazně řasený živůtek a pásek zvýrazňující její úzký pas. Modelka Olivia Culpoová rovněž vsadila na tylovou róbu, kterou ozvláštňoval kontrastní barevný pruh.

Hodinky jako dárek pro ty, se kterými byste si přáli zastavit čas

Vánoce
Foto: Profimedia.cz

Zleva herečka Cate Blanchettová, herečka Emilia Clarkeová, modelka Olivia Culpoová

Smaragdová elegance

Zpěvačka Rihanna se tentokrát v experimentech držela poměrně při zemi a oblékla si saténové šaty, které doplnila ladícím kabátkem. Výrazný prvek pak tvořil její účes spletený z drobných copů.

Italská blogerka a byznysmenka Chiara Ferragniová vsadila na zelenou róbu s průstřihy značky Etro. To, že i v těhotenství lze vypadat elegantně, dokázala herečka Millie Mackintoshová ve stylových mintových šatech v midi délce.

Foto: Profimedia.cz

Zleva zpěvačka Rihanna, blogerka Chiara Ferragniová, herečka Millie Mackintoshová

V záři flitrů 

Flitry k prestižním událostem patří a na slavnostním galavečeru British Fashion Awards byly k vidění ve velkém. Sáhla po nich například modelka Elsa Hosková, která vsadila na dvojdílný komplet, jenž odhaloval její dokonale vycvičené tělo, ale například i oceněná Naomi Campbellová.

Modelka Rosie Huntington-Whiteleyová zvolila rovněž celoflitrovaný model, který by byl efektní, nebýt ovšem špatně řešeného či sedícího výstřihu.

Místo, kde diamanty získávají svoji tvář

Styl
Foto: Profimedia.cz

Zleva modelky Rosie Huntington-Whiteleyová, Elsa Hosková a Naomi Campbellová

To nejhorší nakonec

Nepříliš lichotivý model zvolila modelka Irina Shayková. Barva šatů modelce zbytečně přidávala léta a střih šatů zase kila. Původní záměr vybočit z davu se stal kontraproduktivním pro zpěvačku Ritu Oru. její model působil zbytečně halucinogenním dojmem.

O pozdvižení se pak postarala jindy krásně oblečená zpěvačka Ellie Gouldingová, která tentokrát nepochopitelně sáhla po kombinaci společenských kalhot a prodlouženého topu s vlečkou. Špatně byly i sandálky, které působily těžkopádně a zbytečně robustně.

Foto: Profimedia.cz

Zleva zpěvačka Ellie Gouldingová, zpěvačka Rita Ora a modelka Irina Shayková

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám