Hlavní obsah

Influencerka Grece Ghanemová: Stylově v každém věku

Sociální síť Instagram už dávno není místem jen pro náctileté. Svoji komunitu si zde dokáže vytvořit doslova každý. Příkladem je osmapadesátiletá influencerka Grece Ghanemová, která dokazuje, že věk je jenom číslo a svým módním stylem strčí do kapsy i ženy o několik dekád mladší.

Foto: Profimedia.cz

Grece Ghanemová

Článek

Jsou pro vás sociální sítě místem inspirace? Pokud už vás nebaví sledovat stále stejné celebrity a módní blogerky vám začínají splývat, pak je nejvyšší čas začít pátrat hlouběji.

Obzvláště starší ročníky může zaujmout módní ikona Grece Ghanemová, kterou na Instagramu již sleduje téměř jeden milion lidí. A není divu. Tato šedovlasá kráska se pyšní vytříbeným módním vkusem a dokazuje, že móda je hra v každém věku.

Na rozdíl od dnešní mladé generace se Ghanemové o kariéře influencerek mohlo jen zdát. Jako své povolání si proto vybrala mikrobiologii, které se věnovala v libanonské nemocnici.

Večerní róby z pařížského Haute couture týdne módy

Styl
Foto: Profimedia.cz

Grece Ghanemová

Už tenkrát ale měla k módě blízko. „Vždy jsem o sebe velmi pečovala a hledala svůj osobitý módní styl. Zároveň jsem investovala do budování kvalitního šatníku, a také jsem vždycky milovala módní časopisy,“ řekla v rozhovoru pro Glamour.

Před osmnácti lety se rozhodla přestěhovat do Kanady, kromě trvalého pobytu změnila i profesi. Stala se osobní trenérkou - do založení sociálních sítí už zbýval jen krůček.

Impulsem k němu se stala Graceina dcera, která ji do sociálních sítí zasvětila, a ona tak mohla začít sledovat své oblíbené módní fotografy. Následně začala přidávat i své outfity a její popularita začala strmě stoupat.

Foto: Profimedia.cz

Grece Ghanemová

A není divu, Grece se každý den obléká tak, jako by měla sedět v první řadě na přehlídce v rámci Pařížského týdne módy. Má neuvěřitelnou schopnost přeměnit zastrašující trendy v nositelné kousky, které inspirují módní milovníky po celém světě.

Nejčastěji obléká světlé barvy, barevné úplety, kalhoty se širokými nohavicemi, plisované sukně a netradiční topy. Dokáže vynést zvířecí potisk lépe než kdokoli jiný. Má ale také talent proměnit jednoduché outfity tak, aby vypadaly opravdu efektně.

Foto: Profimedia.cz

Grece Ghanemová

„Všem ženám bych vzkázala, ať si kupují módní kousky proto, že se jim líbí, nikoliv proto, že je někdo určil za trend sezony. Jenom v takovém oblečení se budete cítit krásně, a navíc vám dodá sílu a radost. Rozhodně neplatí, že ženy po padesátce nemohou experimentovat se střihy či barvami,“ dodává.

Foto: Profimedia.cz

Grece Ghanemová

Přehlídka značky Viktor & Rolf obrátila módu vzhůru nohama

Styl

Kožené oblečení do chladnějších dnů

Styl

Reklama

Související témata:
Grece Ghanem

Související články

Módní styl nové první dámy Evy Pavlové

S nově zvoleným prezidentským párem si většina z nás spojí flanelovou košili, která se stala symbolem prezidentské kampaně. První dáma Eva Pavlová ale ukazuje,...

Výběr článků

Načítám