Hlavní obsah

Zaměřeno na: Všechny podoby denimu

Nefandíte trendovým kouskům, ale raději dáváte přednost pohodlí, nadčasovosti a ležérnosti? Pak ve vašem šatníku nesmí chybět kvalitní džíny, které navíc umí dokonale kouzlit s každou postavou. Na co se při výběru zaměřit?

Foto: archiv firmy

Dobře padnoucí džíny jsou základ šatníku. Ilustrační foto F&F

Článek

Spousta žen se domnívá, že najít ty pravé džíny je téměř nadlidský výkon. Pokud je ale najdete, uvidíte, že vám ve skříni vydrží dlouhé roky a stanou se vaším věrným přítelem.

Při výběru jsou důležité dvě hodnoty, délka nohavic a obvod pasu. Delší džíny se hodí na zimu, na jaro jsou zase lepší nohavice ke kotníkům. Důležitý je také samotný střih. Nejoblíbenější jsou tzv. skinny, tedy džíny na tělo, které sluší všem postavám.

Foto: archiv firem

Zleva: Šaty, s.Oliver, 2199 Kč. Košile, H&M, 599 Kč. Halenka, Cellbes, 1199 Kč. Džíny, Levi's, 2799 Kč. Lodičky, Marks & Spencer, 899 Kč. Džínová bunda, F&F, 799 Kč. Džíny napravo, F&F, 599 Kč.

Elegantní béžové kotníčkové boty do suché zimy

Styl
Foto: archiv firmy

Čarovat se dá i s kapsami. Vykouzlete s nimi dokonalé pozadí. Ilustrační foto Levi's

Tmavší denim opticky zeštíhlí, světlý naopak upozorní na štíhlé nohy. Pozor si dejte i na výběr kapes, které zdobí hýždě. Velké kapsy nebo ty umístěné široko od sebe rozšiřují. Naopak vodorovné kapsy bez náklonu a výrazného prošívání dokážou hýždě zmenšit. Trendy jsou také „mom jeans“ nebo „balloon jeans“, které mají rovně střižené nohavice.

Foto: archiv firem

Zleva: šaty, Levi's, 2599 Kč. Černá bunda, F&F, 799 Kč. Halenka, F&F, 349 Kč. Džínová bunda, H&M, 949 Kč. Džíny tmavé, F&F, 599 Kč. Džíny super skinny, H&M, 599 Kč. Šátek, Marks & Spencer, 449 Kč.

Ve vaší denimové sbírce nesmí chybět ani klasická džínová bunda, která vypadá skvěle v kombinaci s džínami a mikinou, ale také s romantickými šaty.

Foto: archiv firem

Zleva: Šaty, F&F, 749 Kč. Svetr, Marks & Spencer, 499 Kč. Bunda, Levi's, 2999 Kč. Bunda růžová, Marks & Spencer, 1299 Kč. Polobotky, CCC, 899 Kč. Džíny, H&M, 799 Kč. Džíny, Cellbes, 1199 Kč.

Zaměřeno na: Trendy kabelky roku 2021

Styl
Foto: archiv firmy

Oblečení, Levi's. Ilustrační foto

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Nike uvádí první samonazouvací tenisky

Americká firma Nike uvádí na trh první samonazouvací tenisky, ke kterým se jejich nositel nemusí ohýbat. Unikátní technologie je vhodná například pro...

Výběr článků

Načítám