Hlavní obsah

Hořčicová, barva nejen babího léta

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letošní teploty nahrávají melancholickému babímu létu. Inspirujte se odstíny prvních popadaných listů i ospalého slunce a zařaďte do svého šatníku alespoň jeden kousek v hořčicově žluté barvě.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Orsay

Článek

Nebojte se rozjasnit tlumené odstíny svého stávajícího šatníku různými kousky v zářivých barvách pomalu žloutnoucího podzimního listí. Můžete zvolit buď část oblečení, anebo vybírat oděvy s výraznými akcenty, jako jsou lemy či zdobení. Nezapomínejte ani na doplňky. Dodáte tím celému outfitu nový šmrnc!

Vybírejte například mezi pletenými šaty, které vyniknou v kombinaci s černým křivákem. Když se ochladí, můžete navíc přidat černé punčocháče a kotníčkové boty.

Padělek, nebo originál aneb Jak se vyznat v luxusním zboží

Styl

Skvělou volbou je také univerzální žlutý kardigan, který můžete přehodit přes klasické džíny a například bílé tričko či košili. Sladit k němu můžete i kabelku.

Pokud si nechcete lámat hlavu kombinováním, vsaďte na klasický rolák nebo svetr do véčka.

Foto: archiv firem

Šaty, Orsay, 1399 Kč. Košile světlá, H&M, 299 Kč. Košile se vzorem, F&F, 249 Kč. Svetr, Zoot, 749 Kč. Kabát, F&F, 599 Kč. Kabelka, F&F, 499 Kč

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Marks & Spencer

Na večerní příležitosti můžete zvolit hořčicový overal, který vynikne ve spojení s nude sandály na podpatku a stejně barevným psaníčkem. Pro „wow efekt” vsaďte na zlaté doplňky, které hořčicovou hezky podtrhnou.

Pokud dáváte přednost barevným doplňkům, pořiďte si například módní žlutou kabelku v krokodýlí kůži, semišové baleríny, polobotky nebo třeba kotníčkové boty.

Foto: archiv firem

Overal, Freequent (prodává Zalando), 1440 Kč. Plášť, H&M, 949 Kč. Košile, s.Oliver, 1399 Kč. Rolák, Only (prodává Zoot), 699 Kč. Polobotky, Tamaris, 1999 Kč. Kotníkové boty, Ojju (prodává Zoot), 2799 Kč

Foto: archiv firem

Šaty zleva: H&M, 899 Kč. H&M, 899 Kč. H&M, 899 Kč. Propínací svetr, Marks & Spencer, 949 Kč. Kardigan, s.Oliver, 6999 Kč. Sukně, s.Oliver, 1699 Kč

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám