Hlavní obsah

Elegantní můžete být i v zimě. Inspirujte se šatníkem Olivie Palermové

Novinky, Linda Humlová

Američanka Olivia Palermová je nejen úspěšnou byznysmenkou a modelkou, ale také vyhledávanou módní ikonou. Díky svému vytříbenému vkusu spolupracuje s mnoha návrháři a její styl stojí za to sledovat. Inspirujte se jejím šatníkem a přesvědčte se, že zimu můžete strávit i v jiném než péřovém modelu.

Foto: Profimedia.cz

Olivia Palermová

Článek

Ptáte se, čím je Oliviin šatník tak jedinečný? Jedná se totiž o dokonalý mix luxusního newyorského stylu s tím francouzským, kterému naopak dominuje nenucenost.

Olivia je zkrátka typ ženy, který se nebojí kombinací – ať vsadí na kůži, peří či mix výrazných vzorů, pokaždé vypadá naprosto harmonicky a přirozeně. Jaké kousky vévodí jejímu zimnímu šatníku?

V hlavní roli střih

Jedním z ikonických kousků Oliviina šatníku je bezpochyby dobře střižené sako. Zapomeňte ale na jeho klasickou černou variantu, která se hodí zejména na večer do společnosti.

Foto: Profimedia.cz

V šatníku Olivie nechybí růžová barva.

Na denní nošení se lépe hodí barevnější a vzorované materiály. Vsaďte například na hřejivý tvíd v růžové barvě, která se skvěle doplňuje s džínami, ale také například koženkovými kraťasy.

Zamilujte si oblek, základ nejen pánského šatníku

Styl
Foto: Profimedia.cz

Šedá barva nemusí působit nudně.

Sukně i v zimě

Když teploty ještě nesahají pod nulu, nebojí se vytáhnout do zbraně ženskost v podobě sukní a šatů.

Vsaďte po jejím vzoru na úpletové šaty v midi délce s dlouhým rukávem, přes které stačí přehodit jen dlouhý kabát. Nebojte se vybočit a oblékněte si koženou či koženkovou sukni, která si skvěle rozumí s oversized svetry nebo bílou košilí.

Foto: Profimedia.cz

Sukně i šaty jí nejsou cizí i v zimě.

Na večer si pak můžete obléknout saténovou sukni a doplnit ji ladícím sakem.

Kožešina pro ni není tabu

Pravé kožešiny jsou pro mnoho lidí tabu. Jejich hřejivé vlastnosti jsou ale nezpochybnitelné a pravdou je, že pokud si kabát či bundu s kožíškem pořídíte, při správné péči vám vydrží i celý život.

Foto: Profimedia.cz

Nevyhýbá se ani kožešině.

Pokud s nimi i tak máte etický problém, ale přesto toužíte po nadčasové eleganci, pak zvolte kožíšek umělý.

Na hory se pak skvěle hodí parka s kožešinovým límcem, kterou se nemusíte bát vynosit i do města. Stačí ji vhodně doplnit koženkovými legínami a trendy šněrovacími botami.

Foto: Profimedia.cz

Kabátek z peří působí efektně.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související články

Chcete být francouzsky šik? Pořiďte si baret

Barety jsou jasným trendem letošní zimy. Jejich hlavní výhodou je to, že spolehlivě zahřejí, ale přitom vám nijak neuberou na šarmu. Právě naopak. S lehkostí...

Výběr článků

Načítám