Hlavní obsah

Pochodem vchod: Šněrovací boty jsou opět v kurzu

Novinky, Linda Humlová

Letošním obuvnickým trendům vévodí kotníčkové boty inspirované armádním stylem. Takzvané „lace-up shoes“ neboli boty na šněrování byly k vidění snad na všech přehlídkových molech světových návrhářů. Dodejte svému stylu špetku maskulinity a zařaďte je do svého botníku i vy.

Foto: Profimedia.cz

Šněrovací boty jsou zpět.

Článek

Hledáte ideální boty na podzim či zimu? Pak sáhněte po těch šněrovacích. Díky svému kotníčkovému střihu a zpravidla silné podrážce jsou totiž ideálním kouskem do chladných měsíců.

Zamilujte se do klasických modelů v pánském stylu a zkombinujte je s elegantním outfitem. Vyzkoušet můžete například kombinaci s dlouhými či krátkými šaty nebo sukní.

Foto: archiv firem

Zleva nahoře: Zara, 2299 Kč. Deichmann, 1199 Kč. CCC, 2199 Kč. Deichmann, 1599 Kč. Deichmann, 899 Kč. Gant, 4799 Kč

Skvěle ale také vypadají k obyčejným džínům a elegantnímu kabátu. Kromě klasických maskulinních modelů ve stylu Martensek se ale nosí i jejich dámská verze na podpatku, která těsně obepíná kotník.

Zamilujte si oblek, základ nejen pánského šatníku

Styl
Foto: Profimedia.cz

Vojenské boty se nemusíte bát nosit ani k sukním.

Pokud nevíte, jakou barevnou variantu zvolit, tak věřte, že nic nezkazíte párem v klasické černé barvě, který unosíte jak k džínům, tak například k černým punčocháčům.

V případě, že ale chcete svůj styl ozvláštnit výrazným kouskem, můžete zvolit i jinou barevnou variantu. K podzimnímu šatníku se skvěle hodí například boty v hnědé, olivové či bordó barvě. Milovnice extravagance pak mohou sáhnout i po modelech v pastelových barvách nebo vsadit na pár ve zvířecím vzoru.

Foto: archiv firem

Zleva nahoře: Gant, 4499 Kč. Deichmann, 1199 Kč. Zara, 1599 Kč. Deichmann, 1599 Kč. Zara, 1599 Kč. Zara, béžové i modré, 2599 Kč

Foto: Profimedia.cz

Šněrovací boty dodají outfitu pánský element.

Reklama

Související témata:

Související články

Oblečte se do druhé kůže

V zimě máme tendenci se oblékat do hřejivých materiálů. Často proto sázíme na mohérové či kašmírové svetry nebo vlněné kabáty. K chladnému počasí ale patří...

Výběr článků

Načítám