Hlavní obsah

Domácí móda: pohodlí na prvním místě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nízké venkovní teploty a brzká tma přirozeně vybízejí k trávení více času doma. Zpříjemněte si tyto chvíle na maximum a udělejte si radost novým domácím oblečením, které nebudete chtít už nikdy sundat.

Foto: archiv firmy

Domácí oblečení, Lisca, ilustrační foto

Článek

Najděte si chvilku pro sebe, zachumlejte se do hřejivé deky a vychutnejte si šálek oblíbeného čaje. Leží vám na stole nedočtená knížka? Nebo už delší dobu uvažujete nad novým online kurzem? Právě teď je skvělá doba věnovat se věcem, které jste poslední týdny nestíhala.

Vytvořte si k tomu doma příjemnou zimní atmosféru. Kromě svíček, hřejivých tkanin a různých dekorací nezapomeňte ani na pohodlné domácí oblečení. Objevte novinky z aktuálních módních kolekcí a udělejte si radost stylovými modely, které budete nosit s radostí.

Foto: archiv firem

Zleva: Kardigan, F&F, 799 Kč. Krémové tepláky, H&M, 799 Kč. Béžový svetr, H&M, 959 Kč. Béžové legíny, F&F, 789 Kč. Šedý kardigan, 1329 Kč. Tmavomodrý set, Tchibo, 1290 Kč.

Vsaďte na hřejivé a měkoučké modely, ze kterých se vám ani nebude chtít se večer převléct do pyžama. Hitem letošní podzimní sezony jsou především pohodlné domácí komplety z úpletu.

V kolekcích však najdete i klasiku v podobě tepláků, legín, tunik, plyšových mikin a pletených kardiganů.

Jak najít vnitřní klid a podpořit své já

Zdraví

Šatník jako terapeut: jak oblečení mění naši náladu

Styl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám