Hlavní obsah

Dodejte svému účesu punc luxusu díky výrazným čelenkám

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vlasové doplňky zažívají velký comeback. Stejně jako v devadesátých letech minulého století se nosí výrazné sponky, tlusté gumičky a letos nově také čelenky. Zapomeňte ale na tenké plastové modely, jejichž účelem je dostat vlasy z obličeje. Nosí se výrazné, plastické modely ve stylu ruských careven. Ozvláštněte jimi svůj účes i vy.

Foto: Profimedia.cz

Výrazná čelenka dokáže oživit outfit.

Článek

Na denní nošení

Čelenky nemusí být šálkem čaje každé ženy. Pokud si na ně ale troufnete, tak věřte, že už je nebudete chtít sundat. Zejména ty plastické totiž přidají vlasům na objemu, a navíc ozvláštní jakýkoliv outfit.

Zdaleka totiž neplatí, že vlasové doplňky se hodí pouze k elegantnímu stylu. Naopak. Nejlépe vyniknou v kombinaci s obyčejným bílým tričkem, džínami, sakem a bílými teniskami nebo balerínami.

Vybírat přitom můžete mezi nejrůznějšími druhy. Na denní nošení se hodí zejména barevné modely zdobené jednoduchým uzlem z látky, které navíc mají tu výhodu, že přitáhnou pozornost k obličeji a opticky ho rozzáří. Vyzkoušejte například ostře růžovou, žlutou, hořčicovou, zlatou nebo vínovou.

Foto: archiv firem

Zleva nahoře: H&M, 299 Kč. Lindex, 249 Kč. H&M, 249 Kč. Lindex, 199 Kč. Lindex, 199 Kč

Foto: Profimedia.cz

Tenkým čelenkám odzvonilo, vystřídaly je ty tlusté a plastické.

Na večer

Sháníte originální doplněk, který dodá i vámi již okoukanému modelu na zajímavosti? Pak sáhněte po černé sametové čelence zdobené korálky či jiným druhem ozdob.

Perly jako elegantní aplikace, které nelze přehlédnout

Styl

Efektně také vypadají modely se štrasem, které spolehlivě rozzáří jakýkoliv outfit, a navíc jsou perfektní volbou pro nadcházející večírkovou sezonu. Elegantní variantou je pak také čelenka zdobená perlami, které jsou hitem letošního roku.

Foto: archiv firem

Zleva nahoře: Zara, 549 Kč. Zara, 499 Kč. Zara, 549 Kč. H&M, 549 Kč. H&M, 299 Kč

Foto: Profimedia.cz

Často jsou zdobené perlami či štrasem.

Reklama

Související články

Objevte kouzlo tartanu, vzoru s příběhem

Stejně jako třeba kohoutí stopa či vichy je i skotská kostka (tartan) vzorem, který se v módě pravidelně opakuje. Není divu, její historie se táhne až do...

Oblečte se do druhé kůže

V zimě máme tendenci se oblékat do hřejivých materiálů. Často proto sázíme na mohérové či kašmírové svetry nebo vlněné kabáty. K chladnému počasí ale patří...

Výběr článků

Načítám