Hlavní obsah

Perly jako elegantní aplikace, které nelze přehlédnout

Novinky, Jana Elfmarková

V originálním provedení – jako luxusní šperk, jsou prý perly tou nejlepší investicí. V aktuálních módních trendech můžete investovat nepoměrně nižší sumy a užít si jejich kouzlo v detailu na nejrůznějších módních kouscích, neobvykle i na doplňcích. Užijte si léto plné perel, které na noc nemusíte zamykat do trezoru.

Foto: Profimedia.cz

Perly už dávnou nejsou jen součástí luxusních šperků. V módním světě se staly nepostradatelným prvkem elegantních oděvů.

Článek

Zdobit bižuterií naše šíje či zápěstí sice módní tvůrce neomrzelo, přidali nám ale možnost obtěžkat se oblíbenými šperky klidně od hlavy až k patě. Vyberete-li si aplikace z umělých perel, zvolíte decentní, přesto ale nepřehlédnutelnou variantu tohoto nového trendu.

Foto: Archiv firem Topshop a River Island

alksjd jask

Foto: Archiv firem

Perly

Romantické šaty s perlovými aplikacemi od výstřihu až k dolnímu lemu jsou ideální volbou, jste-li zatvrzelou fanynkou romantiky. Tylové vrstvené sukně obsypané perličkovými aplikacemi prostě nejde přehlédnout. A pokud vám je to málo, není nic jednoduššího než si nazout pořádně vysoké podpatky rovněž ozdobené kulatou perleťovou nádherou.

Foto: Archiv firem

Perly

Zdánlivě neslučitelná souhra strohé džínoviny a luxusem oplývajících perel vypadá efektně, a přitom velice jemně. Drobné perlové motivy, nebo jen decentní kulaté knoflíčky na volánové blůzce, vše vytváří velmi povedené propojení romantiky a hravosti.

Foto: Archiv firem

Perly

Na botách by perly ještě nedávno nikdo nehledal. Letos se usídlily i tam, a zcela neobvykle i na kontroverzních nazouvacích pantoflích. Kožešiny a blyštivé aplikace i tento ryze sportovní prvek povznesly mezi módní must have tohoto roku. Nazujte je k šatům nebo roztrhaným džínám a budete za módní guru léta.

Foto: Archiv firem

Perly

Velice líbivou variaci tvoří perly ve spojení s tělovými a pudrovými tóny. Jejich přítomnost zpestří lesklé i matné povrchy, často jsou kombinovány i s dalšími blýskavými aplikacemi z kovu či imitací drahokamů a moc jim to spolu sluší. Zkrátka oslnivá podívaná doslova na každém kroku.

Foto: Archiv firem

Perly

Užít si perly a jejich imitace ale lze i bez pořizování nejnovějších výstřelků módy. Stále jsou in i jako decentní detaily náušnic či náhrdelníků, najdete je i jako drobný, ale zdobný prvek přívěsků, kterými můžete ozdobit třeba kabelku.

Foto: Archiv firem

Perly

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám