Hlavní obsah

Dívka se díky replikám princeznovských šatů stala hvězdou internetu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jednadvacetiletá Rosie Somervilleová z Anglie se během lockdownu zabavila po svém. Pustila se do výroby šatů po vzoru animovaných pohádek Walta Disneyho. Své výtvory sdílela na internetu a během rychlé doby si získala statisíce nových příznivců.

Foto: Profimedia.cz

Rosie Somervilleová a její šaty ve stylu Barbie

Článek

Málokterá dívka v dětství netoužila po nadýchaných, zdobných šatech po vzoru kreslených princezen z pohádek Walta Disneyho. Rosie Somervilleová milovala pohádkový svět odjakživa.

Během lockdownu se proto rozhodla využít volný čas a začala tvořit vlastní návrhy šatů inspirované magickým světem princezen. Všechny šaty si nejdříve nakreslí, poté sežene látky, a následně ušije.

Celý proces zaznamenává na svých sociálních sítích, na kterých za krátký čas posbírala statisíce fanoušků. Na Tik Toku ji dokonce sledují přes dva miliony lidí.

Foto: Profimedia.cz

Šaty inspirované pohádkou Kráska a zvíře

Mezi nejpopulárnější modely patří šaty inspirované Popelkou či princeznou z pohádky Kráska a zvíře. Inspirací je Rosie ale i svět Barbie. V budoucnu se chystá přetvořit kostým filmové Ariel či princezny Tiany.

Foto: Profimedia.cz

Šaty inspirované pohádkou Kráska a zvíře

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám