Hlavní obsah

Pár spojila láska k oblečení z 20. a 30. let

Novinky, lin

Richard Herfeld a Steffi Kayová na sebe natrefili na sociálních sítích. Oba totiž spojovala láska k vintage oblečení z 20. a 30. let. Po deseti dnech dopisování se Richard původem z Německa rozhodl Steffi navštívit v její rodné Kanadě. Z plánovaných deseti dnů dovolené se nakonec vyklubal měsíc a velká láska.

Foto: Profimedia.cz

Richard Herfeld a Steffi Kayová

Článek

To, že láska hory přenáší, dokazuje devětadvacetiletý Richard Herfeld z Německa, který se po desetidenní online známosti rozhodl přeletět Atlantik, aby se setkal s šestadvacetiletou Steffi, která žije v Kanadě. Z plánovaných deseti dnů dovolené se vyklubal měsíc a oba dva se do sebe bláznivě zamilovali.

Pár na sebe narazil na sociálních sítích, kde oba prezentovali svůj módní styl, který vychází z 20. a 30. let minulého století. „Vintage módu jsem si zamilovala už jako teenager. Pamatuji si, jak jsme s tetou uklízely její půdu a našly spoustu šatů její babičky. Ona je chtěla vyhodit, zatímco já se do nich úplně zamilovala,“ říká Steffi pro Dailymail a dodává, že velkou inspirací jí je hollywoodská herečka Jean Harlowová.

Foto: Profimedia.cz

Pár sdílí stejné nadšení pro módu.

Podobný příběh sdílí také Richard, jehož láska k tradičnímu pánskému oblékání sahá až do raného dětství. „Už od svých tří let jsem chtěl nosit na významné události kravatu od dědečka. Na škole jsem pak pravidelně začal nosit košile a nyní se již téměř osm let oblékám výhradně v retro stylu,“ říká Richard a dodává, že i potom, co přijde domů, tak odloží boty, ale na sobě má stále košili, kalhoty a kravatu. „Cítím se tak nejpohodlněji.“

Foto: Profimedia.cz

U vody stylově

Pár nyní sdílí stejný byt v Kanadě, který je rovněž vybavený ve stylu 20. let. Společně pak inspirují tisíce fanoušků svým stylem. „Často k nám přicházejí cizí lidé a říkají, že vypadáme, jako bychom vypadli z 50. let. To sice není pravda, ale neopravujeme je. Máme radost, že se to líbí i druhým,“ dodává pár.

Foto: Profimedia.cz

Sladěni do zelena

Foto: Profimedia.cz

Vždy spolu dokonale ladí.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám