Hlavní obsah

Co nesmí chybět ve vaší letní výbavě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chystáte se letos na dovolenou k moři, nebo zůstanete věrní české kotlině? Ať se rozhodnete jakkoliv, nezapomeňte na stylovou prázdninovou výbavu a staňte se tak hvězdou na pláži u moře i u rybníka. Co by vám ve vaší letní výbavě rozhodně nemělo chybět?

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto Lindex.

Článek

Kromě plavek jsou to jednoznačně plážové doplňky. Mezi nimi nesmí chybět velká plážová taška, kam se vejdou všechny nezbytnosti včetně velké osušky, opalovacího krému a vaší oblíbené knihy.

Na nohy nazujte pohodlné sandálky nebo třeba žabky. Skvěle vypadají také elegantní espadrilky na klínku, které se hodí zejména v případě, že svoji dovolenou plánujete strávit spíše formou relaxu na baru než sportováním.

Foto: archiv firem

Plážové šaty s páskem, Cellbes, 549 Kč. Košile modrá, H&M, 749 Kč. Plážová taška, H&M, 899 Kč. Košile, H&M, 749 Kč. Džínové šortky do pasu, H&M, 749 Kč. Taštička, Astratex, 249 Kč. Sandály, Deichmann, 799 Kč

Foto: archiv firmy

Plážové zavinovací šaty, Marks & Spencer, 949 Kč

Oblečení ve stylu městského safari

Styl
Foto: archiv firem

Úpletové šaty, C&A, 999 Kč. Šaty, C&A, 1398 Kč. Plážová košile, Cellbes, 699 Kč. Taška, C&A, 250 Kč. Pásek, Polo Ralph Lauren, 3600 Kč. Baleríny, Deichmann, 699 Kč. Sandály na klínku, CCC, 899 Kč

Foto: archiv firmy

Ručníkové pončo, Tchibo, 599 Kč

Nezapomeňte také na plážové šaty, kimono nebo sarong, tedy velký šátek, který se váže kolem pasu. Vsadit můžete na elegantní jednobarevné modely nebo naopak na tropické vzory, které se letos vrátily do módy.

Pokud si nechcete pořizovat plážový obleček, vsaďte na oversized lněnou košili.

Jaké sukně vévodí letošní sezoně a s čím je nosit

Styl
Foto: archiv firmy

Minišaty, Tchibo, 699 Kč

Před úpalem vás spolehlivě ochrání stylový slaměný klobouk. Vybírat můžete mezi různými druhy, aktuálním trendem jsou široké krempy.

Foto: archiv firem

Šaty, H&M, 999 Kč. Zavinovací sukně, Marks & Spencer, 499 Kč. Plavky, H&M, 949 Kč. Slaměný klobouk, H&M, 299 Kč. Slaměný klobouk bílý, Marc Cain (prodává Zalando), 1520 Kč. Kabelka, Cult Gaia (prodává Zalando), 5520 Kč. Sandály, Deichmann, 799 Kč

Foto: archiv firmy

Plážové šaty, Marks & Spencer, 499 Kč

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Letní móda z rukou českých návrhářek

Sháníte do svého šatníku neotřelé módní kousky z prémiových materiálů, které vám vydrží mnoho let? Pak zaměřte oko svého hledáčku na současnou lokální módu....

Výběr článků

Načítám