Hlavní obsah

Čím potěšit ženy na Valentýna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žijeme v uspěchané době, kdy lidé často zapomínají na sebe, natož na péči o lásku k druhému. Ze vztahů se tak pomalu a jistě vytrácí vášeň a zamilovanost a nahrazuje je každodenní šeď. Valentýn je tak ideální příležitost, jak každodenní stereotyp ozvláštnit romantickými gesty a vrátit opět do vztahu napětí a touhu po intimnostech.

Foto: Profimedia.cz

Valentýnské překvapení

Článek

Potěšit svou milovanou o svatém Valentýnu lze různými způsoby. V podstatě ani tak nejde o hodnotu překvapení jako o výjimečnost.

U někoho tak valentýnkou může být ranní milování či snídaně do postele, u jiného kytička či romantická večeře, u dalšího noční procházka městem či domácí pohoda zpříjemněná relaxační koupelí, oblíbenou hudbou či romantickým filmem.

Radost může učinit i symbolický dárek.

Foto: Impar Sublimace

Správný dárek z lásky by měl být originální a takový pro vás vyrobíme. Polštářek z vlastní fotografie udělá vaší drahé polovičce zajisté radost. Na polštářek vám vytiskneme přes celou plochu jednu nebo více fotografií za akční cenu 449 Kč.

Radost ale může udělat i sada pěstící kosmetiky. Sáhnout můžete po oblíbené značce partnerky, ale i zkusit něco nového. V současné době ženy určitě ocení výživné tělové mléko či oleje, které si poradí s vysušenou pokožkou, ale i svou vůní navodí tu pravou atmosféru.

Foto: Trend Cosmetics

Věnujte krásu s láskou. Limitovaná edice ampulí Ampoule GiftSet Gold Edition se skládá z pozlacených lahviček ampulí a je dokonalou 7denní pečující kúrou pro vyhlazenou a rozzářenou pleť. Zakoupíte v BABOR salonech nebo na cz.babor.com, cena 804 Kč.

Foto: archív firmy

FlowBase valentýnská dárková sada ONA & ON – sada dvou bio olejů na tělo a masáže od Booming Bob. Oslavte Valentýna vzájemnou masáží a užijte si společně radost z krásně vonících přírodních olejů, 999 Kč.

Chybu ale neuděláte ani oblíbeným či novinkovým parfémem. Pokud si nebudete vědět rady, nebojte se poradit s prodavači v parfumériích, určitě spolu naleznete tu správnou vůni, která partnerku potěší.

Foto: Yves Rocher

Parfémová voda od francouzské značky Yves Rocher s podmanivým názvem Oui à L´Amour je ztělesněním odvahy a vášně. Objevte nečekané propojení jiskrné svěžesti s vibrující smyslností. Výrazné tóny anděliky podtrhují přirozenou ženskost růže a jemných hřejivých tónů tonkových bobů v kombinaci s elegantním nádechem cedru. Oui à L´Amour je vůní symbolizující nekonečnou lásku, kterou si můžete dopřát nejen na Valentýna. Flakon 50 ml – 1490 Kč.

Foto: archív firem

Jeanne Arthes Generation Rock, 349 Kč; Replay Lovers For Her, od 590 Kč; Naomi Campbell Here To Stay, 690 Kč

Foto: archív firmy

Parfémové vody Lost in You Her & Lost in You Him zachycují intenzitu přitažlivosti. Tato dvojice vůní bude páru stále připomínat vzájemné pouto a energii. Při společném nošení obě vůně splynou, Oriflame.cz 549 Kč za kus

Mnohé ženy potěší i krásné spodní prádlo či negližé. Pokud neznáte přesnou velikost, pak raději vsaďte na univerzálnější noční košilku či hedvábný nebo měkoučký župánek.

Foto: Dedoles

Nadělte záplavu srdíček těm, co máte rádi. Najdete je na spodním prádle, ponožkách či dámských sportovních podprsenkách. Stylové sportovní podprsenky jsou skvělé na cvičení, ale i na každodenní nošení, protože jsou pohodlné a vyrobené z bavlny, vhodné i pro citlivou pokožku. Mnoho lásky přeje Dedoles. Veselá dámská podprsenka, materiál: 95% bavlna, 5% elastan, cena od 220 Kč

Foto: archiv firem

Zleva body: Marks & Spencer, 899 Kč. Černý set, Intimissimi, podprsenka 1049 Kč, kalhotky 369 Kč. Červená podprsenka, H&M, 499 Kč. Set kalhotek, H&M, 349 Kč. Body, Intimissimi, 1149 Kč. Košilka, Intimissimi, 1149 Kč.

Foto: archiv firem

Body, H&M, 749 Kč. Rudý set, Triola, podprsenka 1099 Kč, brazilky 399 Kč. Braletka, Marks & Spencer, 649 Kč. Černé kalhotky, Marks & Spencer, 279 Kč. Starorůžová podprsenka, Reserved, 369 Kč, kalhotky 159 Kč. Bordó podprsenka, F&F, 299 Kč, kalhotky, F&F, 249 Kč.

Foto: Český kaviár

Dopřejte na Valentýna své drahé polovičce opravdový luxus v podobě české kaviárové kosmetiky. Díky vysokému obsahu extraktu z pravého černého kaviáru vyniká úžasnými vlastnostmi zejména v boji proti vráskám. Set denního a nočního krému za 1599 Kč.

Foto: Bonprix

Překvapte svou milovanou ženu touto atraktivní vyztuženou podprsenkou. Stane se zajímavým kouskem každé dámské komody. Zaručeně zaujme velmi pěkná barevná kombinace materiálů. Tvarované košíčky a kostice nabízejí optimální podporu. Cena: 399 Kč

Někdy dokáže potěšit i drobnost do domácnosti, vyjadřující vaši lásku, ale také kniha s romantickou tematikou či kniha plná erotického napětí.

Foto: Woodener

Dvě dřevěná jména spojená srdcem vám na míru vyrobí Woodener.com. Aby vám zakázka přišla do Valentýna, je třeba objednat do 8. 2. včetně. Woodener je jeden z největších výrobců vyřezávaných dřevěných produktů na míru v ČR a EU. Specializují se na dárkové a dekorační produkty na svatby, narozeninové dárky, vánoční dárky, 599 Kč.

Foto: Knihy Dobrovský

Romantické knihy také potěší

Foto: Helen Hardt: Touha – prvním milostným románem osmnáctidílné série Bratři Steelové. Mladou právničku Jade Robertsovou opustil ženich v den svatby. Ponížení ji pálí, a tak hledá útěchu na coloradském ranči své nejlepší kamarádky, 349 Kč; Tiffany Reisz: Růže – román úspěšné autorky erotických knih přináší příběh dvou lidí, jejichž osudy se propletou mnohem víc, než by si vůbec kdy troufli pomyslet, 399 Kč; Kristin Rockaway: Jak hacknout zlomené srdce – hlavní hrdinka Mel Stricklandová se přes den trápí na helpdesku ve start-upovém inkubátoru a po večerech chodí na rande přes seznamkovou aplikaci Fluttr. Když jí zase jednoho dne namísto zprávy přijde fotka mužského přirození, rupnou jí nervy, 399 Kč
Foto: archív firmy

Ovidius se svým Uměním milovat a nemilovat je tu pro vás, kteří láskou žijete, slastně stoupáte k jejím vrcholům i riskujete zničující pád. Zasvěcený průvodce tajemstvím lásky i podnět a inspirace, kde a jak lásku hledat, jak a čím ji živit, Leda 209 Kč

Mezi ty nejoblíbenější dárky patří šperky, a to nejen s klasickými symboly lásky, jako je srdce či nápis love, ale i jemné náramky zcela bez ozdob či jednoduché náušnice s drobnými kamínky.

Foto: archiv firem

1. Žluté zlato, Alove, 6882 Kč. 2. Zlato s malým diamantem, Alove, 4040 Kč. 3. Náušnice, Klenoty Aurum, 1890 Kč. 4. Klenoty Aurum, 2999 Kč. 5. Klenoty Aurum, 6390 Kč. 6. Praqia, 490 Kč. 7. Náramek bez komponentů, Pandora, 1699 Kč.

Chybu pak obvykle neuděláte ani kvalitní či relaxační pěnou do koupele, koupelovou solí či stále oblíbenějšími šumivými bombami do koupele, které potěší nejen příjemnou vůní a někdy i třpytem a kouzelným zabarvením lázně, ale i svými pečujícími účinky na pokožky a duši.

Foto: archív firmy

Blow Me a Kiss znovupoužitelná koupelová pěna, 180 Kč; Naked Attraction tuhý masážní olej, 280 Kč; Tisty Tosty koupelová bomba s růží, 150 Kč; Heartbeat koupelová bomba, 200 Kč; Love Locket koupelová bomba, 280 Kč; Vše Lush

Foto: archív firmy

Mořská koupelová sůl Porce lásky s vůní šampaňského a černého rybízu od tetsept nejen že navodí krásnou atmosféru, ale zároveň pečuje o vaši pokožku, dm 45 Kč

Foto: archív firmy

Bytový difuzér Jane Scrivner Peace – bohatá směs čistě přírodních esenciálních olejů je navržena tak, aby jemně provoněla místnost a přinesla do vašeho života mír, ze-zeme.cz 1290 Kč

Plánujete-li večer plný vášně, pak se nemusíte bát sáhnout i po erotické pomůcce či dalších proprietách, které i z obyčejného večera dokážou učinit noc, na kterou budete velmi dlouho vzpomínat.

Mějte ale vždy na mysli, aby se jednalo o věci, které nejsou vaší partnerce vyloženě proti srsti. Netlačte ji do něčeho, co delší čas odmítá a čemu se vyloženě brání.

Foto: archív firmy

Tyčinka Jamu Stick Rose – vyrovnává přirozenou flóru ve vagině, 1399 Kč; Parfém Bijoux Indiscrets L'essence du boudoir – vyzývavá a afrodisiakální vůně, 879 Kč; Peříčkové šimrátko TEASE z kolekce Fifty shades of grey, 479 Kč; Vše Yoo.cz

Pokud budete chtít jen skutečnou drobnost, pak určitě sáhněte po kvalitní čokoládě, ale i výborné kávě či čaji. Potěšit dokáže ale i lahev kvalitního sektu či prosecca, ale i oblíbená lahev vína či tvrdého alkoholu.

Foto: archív firmy

Vyznání lásky a voňavá káva – nechte si na oblíbenou kávu Zlaté Zrnko vytvořit vlastní nápis, 200 gramů od 149 Kč.

Foto: archív firmy

Mixit Mandle v jogurtu s jahodovým prachem – drobný dárek, kterým řeknete, že jste si vzpomněli, 179 Kč

Foto: archív firmy

Sýrové potěšení: Provolone baby provoleta, pařený sýr velmi jemné chuti je vyroben z moravského mléka v litovelské sýrárně Brazzale Moravia, La Formaggeria Gran od 30 Kč

Foto: archív firmy

Natu Degustační mix mini krémů II. – mini kokosový krém s malinami 30 g, mini kešu krém s jahodami 30 g, mini natuneta 30 g, 159 Kč

Foto: archív firmy

Dokonalým dezertem se může stát Baileys Chocolat Luxe, v jehož chuti se pojí delikátní likér Baileys, vytvořený na bázi irské whisky a kvalitní smetany, s pravou belgickou čokoládou. Chutná jen tak na ledu, anebo ve spojení s kávou, zmrzlinou.

Foto: archív firmy

Majitel zmrzlináren Crème de la Crème připravil na 14. února jedinečnou zmrzlinu z růžových poupat, krabička od 200 Kč.

Foto: archív firem

Gancia Prosecco D.O.C. Brut, 250 Kč; Mionetto Prosecco D.O.C. Brut, 249 Kč; Šumivé víno Freixenet Cordon Rosado Brut, 249 Kč; Suché víno i heart Rosé, osobnivinoteka.cz 119 Kč; Víno Mikulov Sommelier Club Cabernet Sauvignon 2018, 139 Kč

Foto: archiv firmy

Překvapte svou milou jedinečnou valentýnskou nabídkou od Waf-Waf zahrnující vafle a lívance, které speciálně k příležitosti svátku zamilovaných navrhnul mladý talentovaný kuchař Jan Vorel ze soutěže MasterChef Česko.

Foto: archív firmy

Campari, unikátní hořkosladký nápoj s chutí pomerančů, bylin a koření, představuje zhmotnění italské povahy, kultury, stylu a způsobu života. Je symbolem vášně a požitkářství, warehouse1.cz 370 Kč

Foto: archív firmy

Sekt je perfektním valentýnským dárkem. Tím spíš, když k němu ještě připojíte vyznání lásky. Dopište na lahev výjimečného sektu Bohemia Sekt La Fleur fixem ta nejsladší slova, která vašeho miláčka potěší, 159 Kč

Reklama

Výběr článků

Načítám