Hlavní obsah

Christine Quinnová: Barbie s extravagantním módním stylem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Považujete módu za hru bez pravidel a svázaná estetika minimalismu vás nudí? Zamilujte si hvězdný styl realitní makléřky Christine Quinnové, která se nebojí ani extravagantních módních výstřelků.

Foto: Profimedia.cz

Christine Quinnová

Článek

Modelka, realitní makléřka a nově i spisovatelka Christine Quinnová se proslavila seriálem Makléři z Hollywoodu, kde patřila jednoznačně k nejvýraznějším tvářím. Milovnice dramat, extravagantního designérského oblečení, ale i plastických úprav ve společnosti začala rezonovat natolik, že si jí všimli i samotní módní návrháři.

Minulý rok dostala pozvání například na exkluzivní módní přehlídku značky Valentino a módní dům Balenciaga si ji dokonce vybral jako modelku pro svoji přehlídku.

Její chování je nevypočitatelné, stejně tak i módní styl. Jeden den vypadá jako věrná kopie panenky Barbie v těsných růžových šatech a lodičkách na obří platformě, jindy sáhne po looku inspirovaném gotických stylem.

Sexy šaty vymění za trendy streetstylový look ve stylu Y2K, který je oblíbený u generace Z. Někdy zase překvapí a působí jako opravdová dáma v elegantním outfitu na míru.

Co je módní styl Y2K?

Y2K je označení pro vážnou softwarovou chybu, kterou udělali programátoři v roce 2000. Nyní se tento výraz používá pro označení módního stylu, který kraloval právě na přelomu tisíciletí a nyní se těší velké popularitě u generace Z. Konkrétně se jedná například o skládané sukně, crop-topy, metalické barvy, minikabelky i infantilní obrázky.

Její přepychový šatník je plný značek Balmain, Gucci či Chanel. Nechybí ale také doplňky z dostupnějších značek, jako je PrettyLittleThing.

Jejím poznávacím znamením jsou dlouhé blond vlasy. Ráda experimentuje i na poli příčesků a nejrůznějších paruk. Extra dlouhé copy mění za krátká mikáda a naopak.

Se stylingy jí často pomáhá její dvorní stylistka Kat Gosiková, se kterou spolupracuje od roku 2020.

„Bez ohledu na značku Quinnová vždy touží po experimentování, často jde i přes bolest. Na rozdíl od ostatních celebrit jí nevadí nosit extrémně vysoké podpatky nebo nepohodlné módní kousky. Pro svůj vzhled udělá cokoliv,“ říká Gosiková pro WWD.

Plesová sezona: Jaké šaty si vybrat

Styl

Reklama

Související témata:
Christine Quinn
Módní ikona

Související články

Sportovní móda jako motivace k lepšímu já

Chystáte se letos začít cvičit nebo v tom pokračovat? Začněte své individuální tréninky stylově a s čerstvou motivací. Navíc s oblečením, pomůckami a doplňky...

Emily v Paříži: Seriál plný módní inspirace

Dvacátého prvního prosince se fanoušci populárního seriálu Emily v Paříži dočkali tolik očekávaného třetího pokračování. Připomeňte si s námi zásadní módní...

Plesová sezona: Jaké šaty si vybrat

Každým rokem s novou nadcházející plesovou sezonou přichází společná otázka většiny žen. Jaké šaty si na tyto akce pořídit?

Výběr článků

Načítám