Hlavní obsah

Emily v Paříži: Seriál plný módní inspirace

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvacátého prvního prosince se fanoušci populárního seriálu Emily v Paříži dočkali tolik očekávaného třetího pokračování. Připomeňte si s námi zásadní módní okamžiky hlavní hrdinky.

Foto: Profimedia.cz

Lily Collinsová jako Emily

Článek

Patříte mezi milovníky seriálů či filmů, ve kterých hlavní roli hraje móda? Pokud nedáte dopustit na Sex ve městě, film Ďábel nosí Pradu nebo třeba seriál Super drbna, pak Emily v Paříži nesmí chybět ve vašem hledáčku.

Romanticko-komediální seriál totiž nabízí jednoduchý pohled nejen na romantickou Paříž, ale také na práci v marketingové agentuře, do jejíhož portfolia patří jen samé luxusní značky.

Hlavní dějová linka se týká mladé houževnaté Američanky Emily (Lily Collinsová), která odletí z americké pobočky do té francouzské a naráží na odlišnou mentalitu, jazyk, zvyklosti, tempo práce i komplikované osobní romantické vztahy.

I přes velmi pohádkovou zápletku se jedná z vizuálního hlediska o velmi atraktivní dílo. Kromě romantických francouzských zákoutí si přijdou na své právě i milovníci módy.

O kostýmy se totiž postarala oblíbená americká stylistka a návrhářka Patricia Fieldsová, která stojí za kostýmy filmů Sex ve městě či Ďábel nosí Pradu.

Fieldsová je známá svými kombinacemi, které jsou vše, jen ne jednoduché. Ráda také pracuje s výraznými barvami a doplňky. Jak se jí to podařilo v minulých dvou sériích seriálu Emily v Paříži, můžete zhodnotit v galerii.

Hvězdné outfity z nového pokračování Sexu ve městě

Styl

Reklama

Související témata:
Lily Collins

Související články

Večírková móda ve znamení flitrů a sametu

Nastává období předvánočních setkání a firemních večírků. Využijte těchto akcí, abyste se skutečně blýskla, a vsaďte na flitry a lesklé látky. Naučíme vás, jak...

Objevte kouzlo smaragdově zelené barvy

Smaragdově zelená patří mezi klasické podzimní barvy, dýchne na vás tajemným neznámem. I proto se jedná o velmi efektní odstín, který se hodí na dlouhé večery,...

Stylové kabáty z přehlídkových mol

Stejně jako se příroda zahalila do překrásných podzimních tónů, je tady čas převléknout kabát i vám. Jaké se budou letos nosit?

Výběr článků

Načítám