Hlavní obsah

British Fashion Awards 2023: Nákladné róby versus Pamela Andersonová bez make-upu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letošní ročník slavnostního předávání cen módního průmyslu British Fashion Awards 2023 se konal v pondělí 4. prosince tradičně v Royal Albert Hall v Londýně. Vedle řady světově uznávaných celebrit se objevila i herečka Pamela Andersonová v nové, přirozené vizáži. Podívejte se s námi na nejlepší šaty večera.

Móda na Fashion Awards v LondýněVideo: Reuters

 
Článek

Ceny British Fashion Awards patří mezi nejprestižnější ocenění módního průmyslu. Každoročně se na slavnostní vyhlášení sjedou nejvýznamnější osobnosti v oboru, aby se dozvěděly, kteří vyvolení se stanou výherci zasloužených sošek.

Letošní ročník přilákal velké množství celebrit. Nechyběla oblíbená herečka a byznysmenka Gwyneth Paltrowová, která doslova splynula s pozadím, když oblékla červené šaty od značky Maison Valentino.

Velkou pozornost si zasloužila zpěvačka Rita Ora, která dorazila v jednoduchých přilehlých šatech v černé barvě z vlastní kolekce pro značku dostupného odívání Primark. Model ozvláštňovala stříbrná „dinosauří“ páteř, kterou Ritě vytvořili její make-up artisté.

„Tento model pro mě znamená tolik nejen proto, že je na něm moje jméno, ale také proto, že veškerý výtěžek z těchto šatů podpoří charitativní organizaci Breast Cancer Now, jež podporuje lidi, jako je moje máma, kteří bojovali tak statečně a přežili své vlastní bitvy s rakovinou prsu,“ uvedla pro deník Daily Mail.

Jednoduché, ale krásné šaty předvedly i modelka Rosie Huntington-Whiteleyová nebo herečka Anne Hathawayová.

Na akci se objevila také herečka Pamela Andersonová, jež dorazila v jednoduchém bílém kalhotovém kompletu, doplněném krémovým sakem. Bývalá playmate se po letech rozhodla vzdát se své image a nyní razí cestu přirozenosti. V soukromí i na veřejnosti se objevuje nenalíčená, s přirozeně učesanými vlasy a v jednoduchém elegantním stylu.

Líbí se vám změna image? Na její look i ostatní šaty návštěvnic se můžete podívat ve videu a v naší galerii.

Pravidla pro nošení punčocháčů podle stylistů

Styl

Business look: Čím zaujmout a jak se vyvarovat faux pas

Styl

Reklama

Související témata:
The Fashion Awards

Výběr článků

Načítám