Hlavní obsah

Boty na podzim: Objevte stylové kousky na každý den

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podzim je tu a s ním i čas na obměnu botníku. Dejte sbohem lehkým a barevným modelům. Začíná přituhovat, na řadě je tak kůže a zemité odstíny.

Foto: Profimedia.cz

Najděte si svou vlastní inspiraci.

Článek

Mokasíny: Pohodlná volba

Mokasíny jsou oblíbenou podzimní stálicí, která se vrací každý rok. Letos ale hrají prim. Nosí se zejména elegantní modely ve stylu „tichého luxusu“.

Zainvestujte proto do kvalitních modelů v černé nebo tmavě hnědé barvě. Skvěle vypadají také modely zdobené zlatou sponou či třásněmi.

Foto: Profimedia.cz

Mokasíny v podání blogerky Caroline Daurové

Foto: archiv firem

Zleva: Hnědé mokasíny, H&M, 859 Kč. Krémové, Vagabond, 2999 Kč. Černé, Mango, 1299 Kč. Mokasíny s přezkou, CCC, 999 Kč. Lakované, Kazar, 4490 Kč

Baleríny: Proklatě ženské

Alternativou k mokasínům jsou baleríny, které na první pohled působí více dámským dojmem.

Vsaďte na modely do špičky, které jsou horkým hitem letošnímu podzimu, a stejně jako mokasíny se je nestyďte nosit s vysokými ponožkami nebo třeba poloprůhlednými podkolenkami a šortkami.

Inspirujte se stylovou módou z ulic Londýna

Styl
Foto: archiv firem

Zleva nahoře: Do špičky, Högl, 3999 Kč. Béžové, Massimo Dutti, 2595 Kč. Černé s páskem, Vagabond, 2699 Kč. Stříbrné, Marks & Spencer, 1299 Kč. Hnědé, Alohas (prodává Zalando), 3720 Kč

Tenisky: Návrat k fotbalu

Mezi teniskami vládnou modely inspirované fotbalem. Vyberte si ten s plochou podrážkou, jednoduchým elegantním vrškem s geometrickým designem. Nosí se s džínami i hedvábnou sukní.

Zdaleka už neplatí, že by tenisky byly pouze součástí sportovního looku. Zapomeňte ale na kotníčkové ponožky, nosí se dlouhé!

Foto: archiv firem

Zleva nahoře: Černé semišové, Adidas, 2899 Kč. Hnědé, Puma, 2520 Kč. Růžové, Adidas (prodává Zalando), 2910 Kč. Černé kožené, Puma, 4299 Kč. Bílé, New Balance, 4280 Kč

Kozačky: Klasika, která nezklame

Pokud dáváte raději přednost klasickým kotníkovým botám, nemusíte klesat na mysli. Tradičně se budou nosit i klasická perka, šněrovací kozačky a boty v kovbojském stylu, tzv. koně, a to zejména v kombinaci se sukněmi.

Foto: archiv firem

Zleva: Černé, Bronx, 5374 Kč. Stříbrné boty, Eobuv, 1879 Kč. Hnědé, Eobuv, 3490 Kč. Broušené vysoké kozačky, Lasocki (prodává CCC), 3999 Kč. Černé s prošíváním, Pavement (prodává Zalando), 6020 Kč

Foto: archiv firem

Zleva: Hnědé šněrovací, Högl, 6499 Kč. Černé šněrovací, Deichmann, 699 Kč. Černé boty se sponou, Högl, 6499 Kč. Krémová perka, Högl, 6499 Kč

MBPFW: To nejlepší z tuzemského týdne módy

Styl

Z šatníku supermodelky Emily Ratajkowski

Styl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám