Hlavní obsah

Smyslné spodní prádlo, dárek pro oba partnery

Novinky, Linda Humlová

Spodní prádlo je bezpochyby jedním z nejvíce žoviálních dárků. Nejenže potěší obdarovanou, ale také oči jejího partnera. Vybírejte mezi sexy modely v červené a černé barvě, které se hodí nejen na sváteční příležitosti.

Podprsenka, 1199 Kč. Kalhotky, 499 Kč. Prodává Triola.

Článek

Čas se pomalu krátí a my se ani nenadějeme a už jsou tu Vánoce. Překvapte svoji milou novým smyslným spodním prádlem, nebo si naopak nadělte sama něco hezkého a nechte svého partnera, aby si pod stromečkem nerozbalil pouze dárky, ale také vás. Jaké si vyberete?

Červená má zelenou

Každá žena se chce cítit pohodlně a přitom neodolatelně. U spodního prádla platí tato rovnice dvojnásob a červená barva je zaručeným trikem, jak být ještě víc sexy. Tato barva, která dokáže rozzuřit býka, umí totiž dost podobně rozvášnit i muže. A to v tom nejlepším slova smyslu.

V případě, že je na vás rudé prádlo příliš intenzivní, pak se nebojte vsadit na kombinované modely doplněné o černou, které působí rovněž vyzývavě a sexy. Kromě designu je pak samozřejmě důležitý i samotný střih.

Hodinky jako dárek pro ty, se kterými byste si přáli zastavit čas

Vánoce

Oblíbené jsou především košíčky se svislým švem, které prsa nadzvednou a zakulatí. Pod oblečením vypadají naprosto fantasticky. Můžete si vybrat mezi hladkou nebo krajkovou variantou.

Foto: archiv firem

Zleva komplety: podprsenka 589 Kč, kalhotky 239 Kč, obojí Astratex. Podprsenka 849 Kč, kalhotky 369 Kč, obojí Intimissimi. Podprsenka 599 Kč, kalhotky 279 Kč, obojí Astratex. Podprsenka 499 Kč, kalhotky, 169 Kč, obojí Tezenis

Třeba spojení hebkého saténu a krajky je opravdu luxusní záležitost. Push-up podprsenka vám zase vykouzlí plný dekolt, který zaručeně přitáhne pozornost.

Pro odvážné

Pokud se chcete předvést v plné parádě, pak se nebojte sáhnout po krajkovaném body nebo sexy korzetu, které se nemusíte stydět obléknout například pod černé sako, pokud vsadíte na více zakrytý model. Skvěle vypadají také saténové či krajkované košilky.

Foto: archiv firem

Zleva: Tezenis, 499 Kč. Intimissimi, 1449 Kč. Astratex, 899 Kč. Intimissimi, 1149 Kč. Intimissimi, 1149 Kč. Tezenis, 649 Kč

Foto: archiv firmy

Podprsenka 1199 Kč, kalhotky 499 Kč. Obojí Triola

Luxusní klasika

V případě, že se nejlépe cítíte sama sebou v černém prádle, posviťte si alespoň na to, které je zdobené krajkami, flitry či transparentními panely.

Decentní alternativou k elegantnímu černému prádlu je pak to ve smaragdové nebo modré barvě. Obzvláště skvěle vynikne, když ho sladíte k barvě svých očí.

Foto: archiv firem

Zleva nahoře sety. Intimissimi, 1149 Kč a 369 Kč. Triola, 1299 Kč a 499 Kč. Lisca, 1479 Kč a 799 Kč. Triola, 1199 Kč a 499 Kč. Lisca, 1019 Kč a 449 Kč. Tezenis, 449 Kč a 169 Kč

Foto: archiv firmy

Podprsenka 1159 Kč, kalhotky 439 Kč. Obojí Timo

Usínejte stylově

Kromě hezkého spodního prádla by si každá dáma měla zakládat i na kvalitním nočním prádle. Zapomeňte na vytahaná trička a pořiďte si alespoň jedno kvalitní saténové pyžamo, negližé nebo třeba župánek. Uvidíte, že to vaše pokožka, ale samozřejmě i váš partner ocení.

Foto: archiv firem

Župan, Lisca, 1479 Kč. Červené pyžamo, Intimissimi (1449 Kč a 1149 Kč). Vzorované pyžamo, H&M, set za 599 Kč. Krátké pyžamo, H&M, set za 749 Kč. Body, Lisca, 1879 Kč. Bronzové pyžamo krátké, Marks & Spencer, (1499 Kč a 899 Kč)

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám