Hlavní obsah

Jak nosit široké kalhoty

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úzké nohavice se těší obrovské oblibě především mladých dívek a žen. Už si na ně dokonce přivykly i starší dámy, které preferují jejich výhody zejména v zimě, kdy se pohodlně vejdou do vysokých kozaček. Jenomže i zvonové a kalhoty s širokými nohavicemi mají svoje výhody a nejvíce je užijete hlavně v létě.

Foto: Zara, Mango

Široké kalhoty se nejlépe nosí na jaře a v létě.

Článek

Nebojte se vzorů a zkuste se odvázat. Elegantního outfitu s moderními prvky docílíte pomocí vzorovaných kalhot s květinovým vzorem, zeleného topu a jemně žluté kabely. Zpod nohavic mohou vykukovat pantofle se zlatými pásky a na top oblékněte světle džínovou bundu. Neprohloupíte ale, pokud místo bundy, která se spíše hodí na volný čas, obléknete bílé sáčko.

Foto: Archiv firem

Džínová bunda, H&M, 899 Kč. Pantofle, Humanic, 1999 Kč. Top, Bonprix, 289 Kč. Kabelka, Mohito, info o ceně v obchodě. Kalhoty, Topshop, info o ceně v obchodě.

Sako trochu jinak

Rády nosíte sáčka, ovšem přestaly vás bavit kombinace s usedlými černými kalhotami a džínami? Vyzkoušejte pohodlné harémové kalhoty se sníženým sedem. K šedým s utahovacím páskem se hodí jemně meruňkové obyčejné tílko a jemné psaníčko, taktéž s meruňkovým detailem. Sáčko v pískové barvě doplňte sandály s korálkovým ethno vzorem, které outfit skvěle oživí.

Foto: Archiv firem

Sako, Reserved, info o ceně v obchodě. Kabelka, s. Oliver, 999 Kč. Tílko, H&M, 129 Kč. Sandálky, Bonprix, 349 Kč. Kalhoty, Lindex, 1499

Oranžovohnědá kombinace

K širokým kalhotám se perfektně hodí boty na klínku. Slaďte proto oranžovou a hnědou, které k sobě perfektně jdou. Neutrálním prvkem by měl být top nebo jakýkoliv jiný svršek, nejlépe však v bílé barvě. Doplňky se naopak nebojte zvolit výrazné, například v podobě oranžového psaníčka na rameno a výrazného žlutošedého plastového náhrdelníku.

Foto: Archiv firem

Náhrdelník, s.Oliver, 999 Kč. Kabelka, Karen Millen, info o ceně v butiku. Top Stefanel, Fashiondays, 2489 Kč. Boty na klínu, Karen Millen, info o ceně v butiku. Kalhoty, Topshop, info o ceně v obchodě.

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Módní inspirace: Gisele Bündchenová

Čtyřiatřicetiletá brazilská supermodelka Gisele Bündchenová ukončila před několika dny svou profesionální kariéru. I přesto, že se pravidelně řadila mezi...

Džínová sukně se nosí ve všech délkách

Velký džínový trend 80. let se znovu vrací do módy. Jak už bývá ve fashion světě velkým zvykem, staré trendy se recyklují a opět se stávají velmi žádaným...

Výběr článků

Načítám