Hlavní obsah

Hezké pozadí zvyšuje atraktivitu ženy

Novinky, Anna Vaculíková, Supertělo.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Spoustě mužů se na ženách líbí hezký kulatý zadek. Výhodou je, že na rozdíl od modrých očí ho může mít každá z nás. Jen je třeba vědět, jak na to.

Foto: Anna Vaculíková, Supertělo.cz (4x)

Na ženách zaujme pěkný zadek.

Článek

Stačí chtít a alespoň 4krát týdně si zacvičit cviky, které jsou zacílené na vytvarování pěkných hýždí. Následující cvičení zvládne téměř každý a jeho výhoda je v tom, že se dá provádět kdekoliv, třeba i doma v obýváku nebo v kanceláři o polední pauze.

1. Výpad šikmo vzad - „bruslení“

Tento cvik je zacílen na hýždě a stehna. Ze stoje udělejte jednou nohou krok šikmo vzad za stojnou nohu. Noha, která dělá pohyb, jde kolenem co nejníže a končíte v pozici na špičce. Dozadu jděte s nádechem, zpět se vracejte s výdechem. Udělejte na každou nohu minimálně 10 opakování. Buď můžete udělat všechna opakování nejdříve na jednu nohu a poté na druhou, anebo nohy střídejte.

2. Předklony na jedné noze

Cvik je zaměřen na zadní stranu stehen a hýždí. Stůjte rovně a poté se s nádechem pomalu předklánějte s tím, že budete stát pouze na jedné noze, druhou pomalu zvedejte nahoru, až se dostane do úrovně, kdy bude v jedné rovině s trupem. S výdechem se kontrolovaným pohybem vraťte zpět do výchozí pozice. Při tomto cviku je velmi důležité udržet po celou dobu rovná záda a současně držet stojnou nohu co nejvíce rovnou, abyste cítily tah v zadní straně stehna. Udělejte 15 opakování  a poté nohy vystřídejte.

3. Zakopávání v podporu

Tímto cvikem krásně vytvarujete zejména hýždě, ale také zadní část stehen. Výchozí pozice je v podporu na předloktích, takže jste opřené o předloktí, záda máte rovná a koleny se zapíráte o zem. Poté s výdechem zvedejte pokrčenou nohu tak, že jakoby chodidlem vytlačujete nějaký předmět směrem nahoru. S nádechem vraťte nohu zpět, ale nejděte až úplně na zem. Špička je po celou dobu cviku přitažená k holeni. U tohoto cviku je nutné soustředit se na to, aby se do práce co nejvíce zapojoval hýžďový sval, a ne spodní část zad. Provádějte 20krát, poté nohy vyměňte.

Cviky dělejte ihned za sebou bez pauzy, tzn. formou kruhového tréninku. Teprve po odcvičení všech tří si dejte pauzu v délce jedné minuty. Poté toto celé zopakujte ještě třikrát.

Chcete zhubnout? Všechny odpovědi najdete na webu Supertělo.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám