Hlavní obsah

Program na víkend: Dětský den s Jakubem Vágnerem nejen pro malé rybáře

Máte doma malého rybáře nebo milovníka přírody a dobrodružství? Pak právě pro vás máme tip na sobotní akci na jezeře Katlov, kde proběhne již tradiční akce Dětský den s Jakubem Vágnerem. Zábavný a zároveň vzdělávací program je zde připraven pro celou rodinu, a to zdarma.

Foto: archív Jakuba Vágnera

Dětský den na Katlově

Článek

Jakub Vágner je nejen nejznámější český rybář, ale také dobrodruh a milovník přírody, který rád své znalosti i dovednosti předává nejen dospělým milovníkům rybaření, ale i dětem.

Tradičně tak pro ně připravuje nejen letní tábory, ale i dětský den. Letos proběhne v sobotu 3. června na jezeře Katlov a ponese se v duchu Cesty kolem světa.

Děti budou moci na Katlově i Pohanu rybařit zdarma za přítomnosti předních českých i zahraničních rybářů a budou si moci vyzkoušet širokou škálu rybářského vybavení. Nebude chybět ani rybářská školička, kde se děti naučí od předních osobností české rybařiny mnoho nového.

Děti se budou moci také těšit na přednášky samotného Jakuba Vágnera, který se při nich podělí o zážitky z nebezpečných výprav do exotických koutů světa.

Claudia Darga: Nejhorší na rybách jsou zima a hlad

Styl

Program bude připraven i pro nejmenší děti, které se mohou těšit na malování na obličej, skákací hrad a další atrakce.

Nadšenci do kreativních výzev si budou moci vyzkoušet malování a tesání do tvárnic nebo zkusit vyřezávání v řezbářské dílničce. K vyzkoušení zde budou i elektrická kola pro nejmenší.

Zážitek i pro rodiče

I rodiče si zde přijdou na své. Kromě rybaření si budou moci vyzkoušet jízdu na čtyřkolkách, práci s bagrem nebo se projet dráhou s offroadovými autíčky.

Zábava na návštěvníky čeká i na laserové střelnici či ve fotokoutku.

Foto: archív Jakuba Vágnera

Zábavu zde naleznou i ti nejmenší

Doprovodný program

Během dne se můžete těšit na vystoupení Divadélka Kůzle, hudební představení Vládi Hrona, který vás bude provázet celým dnem, koncert Olgy Lounové či koncert mladé kapely Quick Setup.

Občerstvení všeho druhu

Kromě zábavy se můžete těšit i na ochutnávku nejrůznějších pokrmů různých značek a také bohaté občerstvení od české klasiky po asijskou, mexickou či americkou kuchyni.

PROGRAM

Celý den moderuje Vladimír Hron spolu s jeho zábavným programem pro děti a dospělé, bude tombola, soutěže a další

  • 11:00 Divadélko Kůzle
  • 13:00 Olga Lounová
  • 15:00 Přednáška Jakuba Vágnera
  • 16:00 Kapela Quick Setup

Po celý den:

Rybářská školička, řezbářská dílnička, ukázka činnosti, techniky, výstroje a výzbroje Policie ČR.

Hasičský záchranný sbor ČR a Záchranná služba ČR

Malování na obličej, skákací atrakce, sokolník, CEWE fotokoutek, bagrování s Komatsu

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám