Hlavní obsah

Upravím ti fasádu i podruhé, vzkazuje Kličkovi Lewis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Na ukrajinského boxera Vitalije Klička byl po sobotním souboji o titul mistra světa v těžké váze s Britem Lennoxem Lewisem žalostný pohled. Na levé tváři měl několik krvavých šrámů, které spravilo až šedesát stehů. Kličko přesto okamžitě vyzval Lewise k dalšímu duelu, který má podle jeho slov definitivně rozhodnout o skutečném šampiónovi.

Foto: Mariana Mazumderová

Koncert Petra Ševčíka a vokální skupiny Flow of Voices 12. 5. 2012 v Praze

Článek

"Měl jsem vyhrát. Byl jsem lepší," řekl Ukrajinec s německým pasem, který v době, kdy byl zápas ukončen technickým k.o., vedl na body 58:56. "Slyšeli jste to šílící publikum? Pro ně jsem šampiónem já," pokračoval Kličko, "samozřejmě, že jsem naštvaný. Moje sny se rozplynuly, přitom jsem byl v pohodě a chtěl jsem pokračovat. Dorazil bych ho, v podstatě jsem byl okraden."

Slovní přestřelka se mezi oběma muži rozhořela již po ukončení zápasu. Kličko si dokonce se soupeřem hodlal některé věci probrat ještě v ringu, členové týmu však svého 'kohouta' usměrnili do správného rohu.

Lewis přes média Kličkovi vzkázal: "Podívej se do zrcadla. Stejně, jak jsem ti upravil levou fasádu, ti mohu srovnat i tu pravou..." Co Kličko uviděl po utkání v zrcadle? Otevřenou ránu pod obočím, další na víčku, několikacentimetrový řez pod okem, pořádně nateklé rty. Trhlinku našel i v puse. "Je mi také líto, že to rozhodčí zastavili. Ale ať si moc nefandí, sejmul bych ho. Měl by být rád, že vypadá aspoň takhle, mohlo to být horší," dodal výhružně Lewis.

Reklama

Související témata:

Související články

Kličko prý nemá na Lewise šanci

Dva naprosto odlišné typy boxerů svede dohromady očekávaný sobotní zápas o titul mistra světa v těžké váze organizace WBC. Ukrajinský bijec Vitalij Kličko...

Lewis zvítězil v krvavé řeži

Duel evropských boxerských gladiátorů - Brita Lennoxe Lewise a Ukrajince Vitalije Klička - o titul profesionálního šampióna v těžké váze nadchl. Nabídl...

Výběr článků

Načítám