Hlavní obsah

Policie Haška zatím neobvinila

Novinky, Martin Kézr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Policie zatím neobvinila legendárního brankáře Dominika Haška z toho, že by se při napadení protihráče Martina Šíly v nedělním utkání in-line hokeje dopustil trestného činu. "Musíme posoudit, zda došlo k jednání, které by naplnilo podstatu některého trestného činu," uvedla mluvčí pardubické policie Dana Dolanová.

Foto: Ondrej Polák
Článek

Postižený, který má otřes mozku, pohmožděnou krční páteř a zlomené dva zuby, byl už propuštěn z pardubické nemocnice, kde jej Hašek stihl navštívit a podle informací Práva byl za Šílou i v úterý odpoledne na sídlišti Poseidon, kde je v domácím ošetřování. "V každém případě mě mrzí, co se stalo, ale ten chlapec by se měl zamyslet i sám nad sebou. Celé situaci předcházel úmyslný faul z jeho strany. Nevím, jestli měl ke mně nějakou averzi, nebo to vyplynulo z jeho způsobu hry, ale každopádně je mi líto, že došlo k jeho zranění," prohlásil olympijský vítěz.

Incident může skončit smírem obou aktérů. Pokud by však policisté došli k závěru, že Hašek trestný čin spáchal, neuchránilo by jej před stíháním ani toto gesto. Za jednání na hřišti hrozí Haškovi až 18měsíční distanc a možná i vyloučení z činnosti v in-line hokeji, jak jsme informovali ZDE.

Reklama

Související články

Rozzuřený Dominátor zmlátil soupeře

Jeden z nejslavnějších Čechů, bývalý hokejový brankář Dominik Hašek, je vyšetřován policií. Hašek, pro své umění přezdívaný 'Dominátor', při extraligovém...

Hašek na in-linech nadlouho skončil

Médii propíraný nedělní zkrat Dominika Haška, jenž surově zbil protihráče, řeší disciplinární komise České asociace in-line hokeje (ČAILH). Dá se předpokládat,...

Výběr článků

Načítám